Hetflield: «Είδαμε τους Iron Maiden και τον Halford πάνω στη μοτοσικλέτα - Είμαστε οπαδοί»
Music

Hetflield: «Είδαμε τους Iron Maiden και τον Halford πάνω στη μοτοσικλέτα – Είμαστε οπαδοί»

Για την εμπειρία του στο Power Trip Festival, όπου οι Metallica έπαιξαν μαζί με τους AC/DC, Iron Maiden, Judas Priest, Guns ‘N Roses και Tool μίλησε στο επίσημο podcast της μπάντας ο James Hetfield. O frontman των Metallica τόνισε ότι φρόντισαν να βρουν χώρο στο φεστιβάλ για τις πρόβες τους, αφού ήθελε πάρα πολύ να δει τις άλλες μπάντες από κοντά.

«Ένα ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι ο Lars δεν έκανε στις μέρες πριν τις εμφανίσεις, μέχρι πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια. Και τώρα κάνει πρόβες τέσσερις μέρες πριν για ένα σετ δύο ωρών, κάτι που είναι πολύ καλό» τόνισε αρχικά ο Hetfield που μαζί με τον Kirk Hammet είδαν τους Judas Priest από το κάγκελο μπροστά από οπαδούς και η φωτογραφία συζητήθηκε πολύ.

«Έτσι, ήθελαν να κάνουμε πρόβες στα HQ των Metallica, αλλά τους είπα ότι δεν θα μπορέσω αφού ήθελα να δω τις άλλες μπάντες. Τους είπα μήπως υπήρχε περίπτωση να βρούμε χώρο κοντά στο φεστιβάλ, κάτι που έγινε. Έτσι και κάναμε τις πρόβες μας και είδαμε όλες τις μπάντες. Πήγαμε, κάναμε πρόβες και μετά βλέπαμε τους Iron Maiden, πόσο cool είναι αυτό;» είπε ο Hetfield και στη συνέχεια τόνισε τη μεγάλη έμπνευση που του δίνουν τα μέλη των άλλων συγκροτημάτων, που πολλοί από αυτούς είναι έως και δέκα χρόνια μεγαλύτεροι σε ηλικία από τον ίδιο

«Για μένα υπήρχε έμπνευση σε κάθε μπάντα που είδα στο Power Trip. Απλά κοίτα τις ηλικίες, αν και για μένα δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν πολλά μέλη στις άλλες μπάντες που είναι κοντά στα 70 ή τα έχουν ξεπεράσει. Και αυτό μου δίνει έμπνευση και κίνητρο. Ακόμα παίζουν έντονα και αυτό είναι φανταστικό. Κάθε μία από αυτές τις μπάντες ήταν μέρος της παιδικής ηλικίας και του ξεκινήματος αυτής της περιπέτειας των Metallica» τόνισε προφανώς αναφερόμενος σε όλους εκτός από τους Tool που φυσικά είναι πιο νέα μπάντα.

«Οπότε είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος αυτού. Και κάναμε παρέα μαζί τις πρώτες μέρες, όπως σε όλα τα φεστιβάλ που πηγαίναμε πιο παλιά. Παίζαμε από νωρίς και μετά παρακολουθούσαμε όλα τα άλλα συγκροτήματα. Ένιωσα πάλι έτσι. Προφανώς, ήταν μια διαφορετική μέρα, αλλά είμαστε όλοι εδώ για παρέα και είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι βρισκόμαστε πολύ μπροστά και κοιτώντας ψηλά, ο Rob Halford οδηγεί μια μοτοσικλέτα και υπάρχουν θαυμαστές πίσω μας, που μας κοιτάζουν, σαν να μας βλέπουν να το απολαμβάνουμε. Πόσο  τέλειο; Υποθέτω ότι είναι πολύ ωραίο. Αλλά είμαστε οπαδοί στο τέλος της ημέρας. Θέλαμε να το δούμε. Ήταν λοιπόν ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο» κατέληξε ο James Hetfield.


Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ