Γλίτωσε στο τσακ από πυρκαγιά σε στούντιο η μεγάλη κόρη του Ozzy Osbourne
Music

Γλίτωσε στο τσακ από πυρκαγιά σε στούντιο η μεγάλη κόρη του Ozzy Osbourne

Έναν νεκρό είχε απολογισμό η πυρκαγιά που ξέσπασε σε στούντιο ηχογραφήσεων στο Hollywood και ενώ βρισκόταν στο κτίριο η μεγάλη κόρη του Ozzy Osbourne. Η Aimée Osbourne ήταν εκεί με τον παραγωγό της και όπως έγραψε η Sharon Osbourne πρόλαβε να βγει την τελευταία στιγμή.

Τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το κτίριο που χτίστηκε το 1920 φιλοξενεί δεκάδες μικρούς χώρους ηχογράφησης και όπως τόνισαν άνθρωποι της πυροσβεστικής το έργο τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού τα μικρά δωμάτια είχαν χοντρούς τοίχους που διατηρούσαν τη θερμότητα.

Οι καταστροφές στο κτίριο είναι τεράστιες και ανάμεσα τους τους είναι και εξοπλισμός πολλών μουσικών αλλά και των στούντιο. Η Aimée Osbourne που κυκλοφορεί μουσική με το όνομα ARO δεν συμμετείχε στο reality της οικογένειας και είχε φύγει από το σπίτι για να μείνει μακριά από τις κάμερες.


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ