Οι Ghost κυκλοφόρησαν ένα πιο αργό Mary on a Cross για το tiktok!
Music

Οι Ghost κυκλοφόρησαν ένα πιο αργό Mary on a Cross για το tiktok!

Σας είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες, για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν οι Ghost στο tiktok με τους χρήστες να χρησιμοποιούν το Mary on a Cross για τα βίντεο τους, που αφορούσαν κυρίως το Stranger Things.

Το τραγούδι συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις λίστες του streaming και μάλιστα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ανέβει στο νούμερο 8 (!!!) των παγκόσμιων viral στο spotify.

Το συγκρότημα εκμεταλλεύεται αυτή την ανέλπιστη δημοσιότητα για ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, με μία νέα έκδοση που είναι απλά πιο αργή και με μπόλικο reverb για να ταιριάζει καλύτερα με τις αναρτήσεις στο tiktok. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε το νέο artwork.

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Impera, που ανέβασε τους Ghost ακόμα πιο ψηλά με τις πωλήσεις στην Αμερική να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η μπάντα ετοιμάζεται για ακόμα μία περιοδεία στις Η.Π.Α. και ο Tobias Forge έχει στο μυαλό του την επόμενη δουλειά τους.

«Έχω ένα άλμπουμ στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή που νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό από αυτό που μόλις έκανα», είπε ο Forge. «Τόσο το Prequelle όσο και το Impera ήταν ιδέες που είχα πριν από έξι, επτά χρόνια. Ήταν τόσο διαφορετικές μεταξύ τους με την έννοια ότι το άλμπουμ της πανούκλας, όπως το αποκαλώ, αφορούσε τον αφανισμό του μικρού ατόμου σχεδόν από μια άποψη σαρκική ή οργής του Θεού, ενώ το πρόσφατο άλμπουμ ήταν περισσότερο μια δομική καταστροφή των μηχανισμών της κοινωνίας» δήλωσε ο Forge σε συνέντευξη του στο Heavy Consequence.


Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!

H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει το διαζύγιο

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: