Foo Fighters: Τρεις ανατριχιαστικές ερμηνείες για το ολόλευκο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ
Music

Foo Fighters: Τρεις ανατριχιαστικές ερμηνείες για το ολόλευκο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ

H εβδομάδα που τελειώνει μας έφερε τη μεγάλη είδηση της επιστροφής των Foo Fighters, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins. Και είμαστε σίγουροι ότι το συγκρότημα θα μας τσακίσει ψυχολογικά με το νέο του άλμπουμ που έρχεται στις 2 Ιουνίου και έχει τίτλο But Here We Are.

Με την πρώτη ματιά το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι εντελώς λευκό, αλλά αν εστιάσεις λίγο το βλέμμα, διαπιστώνεις ότι υπάρχουν κάποιες οριζόντιες γραμμές, που φαινομενικά δεν σχηματίζουν κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν όμως τρεις θεωρίες που κυκλοφορούν στο reddit και κάνουν το εξώφυλλο ακόμα πιο έντονο ψυχολογικά. Μέχρι να μιλήσει ο Dave Grohl για το θέμα τίποτα προφανώς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, έτσι διαλέγετε και παίρνετε.

Η πρώτη και πιο απλή θεωρία λέει ότι οι οριζόντιες γραμμές σχηματίζουν μία μπαγκέτα ως tribute φυσικά στον Taylor Hawkins, όμως αν πειράξεις λίγο τη φωτεινότητα της εικόνας στο photoshop, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε εδώ.

Η δεύτερη θεωρία που έγραψε ένα μέλος της κοινότητας των Foo Fighters στο reddit λέει: «Τα μάτια μου προσπαθούν να εστιάσουν σε κάτι που δεν υπάρχει και αυτό πονάει» τονίζοντας την απουσία του Taylor. Ο τίτλος του άλμπουμ έρχεται κάτω δεξιά «Αλλά εμείς είμαστε εδώ».

Η τρίτη θεωρία έχει να κάνει με την αγάπη του Taylor Hawkins για το σερφ και τις ακτές και μας οδηγεί κατευθείαν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Όπως βλέπετε και στην εικόνα πιο πάνω οι γραμμές θα μπορούσαν να σχηματίζουν λευκές ακτές. Και πάμε έτσι στον διάλογο του Πίπιν με τον Γκάνταλφ, από το Return of the King την ώρα που πιστεύουν ότι η μάχη στη Μίνας Τίριθ έχει χαθεί.

Πίπιν: Δεν πίστευα ότι θα τελειώσουν όλα έτσι.

Γκάνταλφ: Τέλος; Όχι, η διαδρομή δεν τελειώνει εδώ. Ο θάνατος είναι ακόμα ένα μονοπάτι που όλοι πρέπει να διαβούμε. Οι γκρίζες κουρτίνες αυτού του κόσμου πέφτουν, όλα μετατρέπονται σε ασημένιο γυαλί και τότε το βλέπεις…

Πίπιν: Τι βλέπεις Γκάνταλφ;

Γκάνταλφ: Τις λευκές ακτές…

Το επίσημο site των Foo Fighters δίνει ακόμα μεγαλύτερη βάση στη θεωρία με τις λευκές ακτές, αφού οι γραμμές στο κέντρο κινούνται ελαφρά και δίνουν την εντύπωση κυματισμών. Και τώρα θα μας επιτρέψετε να πάμε σε μια γωνία να κλάψουμε και αν μας ρωτήσει κάποιος αν κλαίμε θα του πούμε «ΝΑΙ ΡΕ! ΚΛΑΙΜΕ, ΤΙ ΘΕΣ;».


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Απρόσμενο εμπόδιο για τους Metallica που χάνουν την κορυφή στο Billboard

Ο Grandson έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ