Απρόσμενο εμπόδιο για τους Metallica που χάνουν την κορυφή στο Billboard
Music

Απρόσμενο εμπόδιο για τους Metallica που χάνουν την κορυφή στο Billboard

Ένα σερί που κρατάει πάνω από 30 χρόνια φαίνεται ότι θα σπάσει, αφού το νέο άλμπουμ των Metallica είναι πολύ πιθανό να ΜΗΝ πάει στην κορυφή του αμερικανικού chart στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

To 72 Seasons αναμένεται να κινηθεί περίπου στις 150.000 πωλήσεις και να βρεθεί στη 2η θέση πίσω από το One Thing at a Time του Morgan Wallen που βρίσκεται ήδη έξι εβδομάδες στην κορυφή και σαρώνει σε πωλήσεις. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, σαρώνει στο streaming, γιατί σε φυσικές πωλήσεις, οι Metallica αναμένεται να έχουν 137.000 και ο Wallen μόλις… 7.000. Τι να κάνεις όμως, σε αυτή την εποχή ζούμε, έτσι υπολογίζονται πλέον τα νούμερα.

Οι Metallica έχουν και τα έξι προηγούμενα στούντιο άλμπουμ τους να πηγαίνουν στο νούμερο 1, από το Black Album του 1991 μέχρι και το Hardwired… to self-destruct του 2016. Πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα οριστικά και θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα το βράδυ της Παρασκευής για την τελική έκβαση της «μάχης».

Σε πιο ευχάριστα νέα για το συγκρότημα, το 72 Seasons, αναμένεται να πάει στην κορυφή του αγγλικού chart, κάτι που οι Metallica δεν κατάφεραν με την προηγούμενη δουλειά τους, αλλά έχουν πετύχει άλλες τρεις φορές με τελευταία το Death Magnetic του 2008.

Για όλα τα νέα σχετικά με την κυκλοφορία του 72 Seasons των Metallica κάντε κλικ εδώ.


Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: