Τα έβαλε με οπαδό που κάπνιζε μαριχουάνα ο Dickinson σε συναυλία των Iron Maiden
Music

Τα έβαλε με οπαδό που κάπνιζε μαριχουάνα ο Dickinson σε συναυλία των Iron Maiden

Άλλη μία μικρή προσωπική… παράσταση έδωσε ο Bruce Dickinson κατά τη διάρκεια συναυλίας των Iron Maiden πριν από μερικές εβδομάδες, όμως το βίντεο τώρα διαδόθηκε στο internet. Ο τραγουδιστής της μπάντας, που στην περιοδεία που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες έχει έρθει στο επίκεντρο αρκετές φορές, τα έβαλε με οπαδό που κάπνιζε μαριχουάνα.

Το βίντεο δεν πιάνει όλο το σκηνικό από την αρχή και βλέπουμε μόνο την ασφάλεια πάνω από ένα οπαδό μπροστά στη σκηνή, με τον Dickinson να τον κοροϊδεύει μάλιστα, λέγοντας ότι έχει «χοντρό κώλο».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που καπνίζουν μαριχουάνα εδώ κάτω. Μου κάνει έκπληξη που μπορούμε και βλέπουμε ακόμα. Ο καημένος ο Steve. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά σιχαίνεται τη μαριχουάνα και τη μυρωδιά της. Έτσι, όταν παίζει μπάσο τον ενοχλεί. Και εγώ είμαι ο τραγουδιστής σωστά; Ζητάω μόνο λίγο σεβασμό. Αν θες να φτιαχτείς πήγαινε πίσω και κάντο. Εντάξει;» είπε ο Dickinson όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατά τη διάρκεια της φετινής περιοδεία των Maiden, είχαμε φυσικά το σκηνικό με τα καπνογόνα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τους στο ΟΑΚΑ τον Ιούλιο, ενώ στην Αμερική τον Σεπτέμβριο ο Dickinson έσυρε από τα μαλλιά έναν οπαδό που είχε ανέβει στη σκηνή. Το συγκρότημα θα περιοδεύσει το καλοκαίρι του 2023 εστιάζοντας στο Somewhere in Time και το Senjutsu.

Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ