Έτσι είπαν ευχαριστώ από τη σκηνή όλα τα συγκροτήματα του Release Athens
Music

Έτσι είπαν ευχαριστώ από τη σκηνή όλα τα συγκροτήματα του Release Athens

Πάνω από δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση του Release Athens και βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που ταυτόχρονα το μυαλό θυμάται όλες τις ωραίες στιγμές του φετινού καλοκαιριού, αλλά ταυτόχρονα έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι θα δούμε του χρόνου. Και φυσικά θέλουμε να έρθουν καμιά 200αρια συγκροτήματα.

Είναι λίγο νωρίς ακόμα όμως, όπως και να το κάνουμε, έτσι θα αρκεστούμε σε αυτό το βίντεο που ανέβασαν οι διοργανωτές που μας δείχνει όλα τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες να λένε ευχαριστώ στο κοινό με το που ολοκλήρωναν τις εμφανίσεις τους.

Είναι συνολικά 57 για να μη μετράτε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το Release Athens για το καλοκαίρι του 2023, ελπίζοντας να ζήσουμε ανάλογες ή και ακόμα καλύτερες στιγμές.

«Ένα ευχαριστώ δεν μπορούσε να είναι αρκετό – μετά από τα αμέτρητα θετικά σας σχόλια – οπότε τα κάναμε… 57» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ