Επτά νέα τραγούδια για να  γεμίσεις το Σαββατοκύριακο!
Music

Επτά νέα τραγούδια για να γεμίσεις το Σαββατοκύριακο!

Πολλά νέα τραγούδια έφερε το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, με σημαντικές επιστροφές από πολλά διαφορετικά είδη.

Έχουμε το νέο single των Bring me the Horizon, τις ανακοινώσεις νέων άλμπουμ από Parrkway Drive και Cult που συνοδεύτηκαν από καινούργια τραγούδια αλλά και single από Within Temptation, Five Finger Death Punch, Seether και Mars Volta.

Ακούστε όλα τα νέα τραγούδια στα βίντεο που ακολουθούν μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Bring me the Horizon – Strangers

Σχεδόν δέκα μήνες μετά το Die4U, οι Bring me the Horizon παρουσιάζουν το νέο τους single, αλλά ούτε αυτή τη φορά ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το δεύτερο EP στη σειρά του Post Human. Λογικά αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη της χρονιάς, αλλά το σχέδιο για τέσσερα EP μέσα σε έναν χρόνο έχει ήδη πάει μία διετία πίσω και προφανώς τα πλάνα τους έχουν αλλάξει εντελώς.

The Cult – Give Me Mercy

Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, οι Cult επιστρέφουν με νέο άλμπουμ τον Οκτώβριο. Ο τίτλος του είναι Under The Midnight Sun και θα περιλαμβάνει συνολικά οκτώ τραγούδια Το πρώτο single είναι το Give me Mercy που ακολουθεί.

Five Finger Death Punch – Times Like These

Τέταρτο single μέσα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ των Five Finger Death Punch και μπορεί βλέποντας τον τίτλο να πήγε το μυαλό μας σε διασκευή Foo Fighters, αφού τα συνηθίζουν κάτι τέτοια, αλλά όχι. Δεν είναι διασκευή.

Within Temptation – Don’t Pray For Me

Αυτή είναι η τέταρτη μεμονωμένη κυκλοφορία από τη μπάντα εδώ και έναν χρόνο με όλα τα τραγούδια να μπαίνουν κάποια στιγμή στο επόμενο άλμπουμ τους. Τους περιμένουμε και στην Ελλάδα στις 22 του μήνα.

Parkway Drive – The Greatest Fear

Δεύτερο νέο τραγούδι μέσα σε λίγες ημέρες από τους Parkway Drive αλλά μαζί του ήρθαν και οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ. O τίτλος του είναι Darker Still και κυκλοφορεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Αυτό που ακολουθεί είναι το Greatest Fear.

The Mars Volta – Graveyard Love

Δεύτερο νέο τραγούδι μέσα σε λίγες ημέρες από τους Mars Volta που είναι ξανά μαζί μετά από μία δεκαετία. Το συγκρότημα θα βγει σε περιοδεία σύντομα και λογικά θα παρουσιάσει και το νέο του  άλμπουμ μέσα στη χρόνια.

Seether – What Would You Do? featuring Gavin Rossdale

Μέσα από τη deluxe έκδοση του Si Vis Pacem, Para Bellum, οι Seether παρουσιάζουν τη συνεργασία τους με τον Gavin Rossdale των Bush στο What Would you do?.


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ