Επικοινωνιακό «ναυάγιο» ξανά για τους Slipknot με την απόλυση του Jay Weinberg
Music

Επικοινωνιακό «ναυάγιο» ξανά για τους Slipknot με την απόλυση του Jay Weinberg

Το βράδυ της Κυριακής είχαμε άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ απομακρύνσεων μελών από τους Slipknot και αυτή τη φορά ήταν ο Jay Weinber που είδε την πόρτα της εξόδου. Και όπως γίνεται παραδοσιακά στους Slipknot, ο χειρισμός θα μπορούσε να είναι και καλύτερος.

Αρχικά να πούμε ότι το ποστ της μπάντας για την απομάκρυνση του ντράμερ κατέβηκε από όλα τα social media λίγη ώρα αργότερα. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση του Craig Jones. Τότε μάλιστα είχε δημοσιευθεί αμέσως και η φωτογραφία του αντικαταστάτη του.

Αργά το βράδυ και ενώ τα αρνητικά σχόλια των οπαδών της μπάντας γέμιζαν όλες τις δημοσιεύσεις της είδησης στα μεγάλα site του εξωτερικού, η σύζυγος του Mick Tompson θεώρησε σωστό να σχολιάσει και αυτή το θέμα στα comments του Metal Sucks.

«Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να λέει ότι οι Slipknot είναι μόνο o Corey και ο Clown» έγραψε αρχικά αφού τα βέλη του κοινού για τις απομακρύνσεις πάνε συνήθως σε αυτούς τους δύο. Φρόντισε λοιπόν να διευκρινίσει ότι και ο σύζυγος της είναι… υπεύθυνος. «Η μπάντα είναι ο Clown, o Corey, ο Mick, o Jim και ο Sid. Όλοι μαζί παίρνουν τις αποφάσεις από την πρώτη μέρα. Κανείς από εσάς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει και διαδίδεται παραπληροφόρηση. Οι μόνοι υπάλληλοι είναι οι καινούργιοι στη μπάντα που προσελήφθησαν για να αντικαταστήσουν τα ορίτζιναλ μέλη». 



Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο άκομψο είναι να χαρακτηρίζουν υπαλλήλους, ανθρώπους που ήταν στη μπάντα για μια δεκαετία ενώ στην περίπτωση ειδικά του Jay Weinberg, είχαμε έναν άνθρωπο πολύ ενεργό στην επικοινωνία αφού έδινε και πολλές συνεντεύξεις για θέματα της μπάντας.

Η αποχώρηση του έρχεται να προστεθεί, σε αυτή την του Craig Jones που γράψαμε πιο πάνω, του Chris Fehn το 2019, ενώ φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Joey Jordison είχε απολυθεί από το συγκρότημα σε μία κατάσταση που ποτέ δεν εξηγήθηκε πλήρως. Αν μπει κάποιος τώρα στο επίσημο site της μπάντας, στην κατηγορία μέλη, θα δει ότι ο Jay Weinberg έχει ήδη αφαιρεθεί.

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, αλλά και τι θα δηλώσει ο ίδιος για το θέμα. Αυτή είναι η ανακοίνωση που έβγαλε μπάντα για την απομάκρυνση του.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jay Weinberg για την αφοσίωση και το πάθος του τα τελευταία δέκα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τον αυθεντικό ήχο, το στυλ ή την ενέργεια του Joey Jordison, αλλά ο Jay τίμησε τα μέρη του Joey και συνέβαλε στα τρία τελευταία άλμπουμ και εμείς, το συγκρότημα και οι θαυμαστές το εκτιμούμε. Αλλά όπως πάντα, οι slipknot σκοπεύουν να εξελιχθούν. Το συγκρότημα αποφάσισε να πάρει μια δημιουργική απόφαση και να χωρίσει τους δρόμους του με τον Jay. Ευχόμαστε στον Jay ό,τι καλύτερο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον» .


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: