Επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 15 χρόνια οι Metallica με το 72 Seasons
Music

Επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 15 χρόνια οι Metallica με το 72 Seasons

Το νέο άλμπουμ των Metallica έκλεισε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, παίρνοντας την πρώτη θέση στο επίσημο αγγλικό chart που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Μάλιστα, όπως τονίζεται, το 72 Seasons πούλησε όσα αντίτυπα πούλησαν όλα τα τα υπόλοιπα άλμπουμ του top5 μαζί.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που το συγκρότημα πάει στην κορυφή στην Αγγλία, αλλά το χρονικό διάστημα ξεγελάει, αφού στην ουσία μιλάμε για ένα άλμπουμ μόνο στο ενδιάμεσο (Hardwired) που είχε πάρει την πρωτιά.

Συνολικά, αυτή είναι η τέταρτη φορά που πιάνουν κορυφή στη χώρα, μετά το Black Album το 1991, το Load το 1996 και το Death Magnetic το 2008. Στην Αμερική η μάχη συνεχίζεται και θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα λογικά το Σάββατο.

Ακολουθεί το βίντεο με τις ευχαριστίες των Metallica προς το αγγλικό κοινό και αμέσως μετά έχουμε το βίντεο για το Inamorata που είναι το τελευταίο από τα καθημερινά ραντεβού που είχαμε από την προηγούμενη εβδομάδα.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Ο Grandson έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: