Επέστρεψαν με νέο τραγούδι οι Spiritbox
Music

Επέστρεψαν με νέο τραγούδι οι Spiritbox

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το Eternal Blue που τους έφερε για τα καλά στο προσκήνιο και περίπου ένα χρόνο μετά το EP, Rotoscope, που τους διατήρησε στην επικαιρότητα, οι Spiritbox επέστρεψαν με νέο single, που έχει τίτλο The Void.

Μιλώντας για το νέο τραγούδι, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Courtney LaPlante, τόνισε ότι: «προέκυψε πολύ γρήγορα. Δεν χρειάστηκε να παλέψω με τίποτα για να το γράψω, και όταν συμβαίνει αυτό, δεν πάω καθόλου κόντρα. Είναι ένα είδος τραγουδιού που ήθελα να γράψω εδώ και πολύ καιρό, το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές τώρα και με κάνει τόσο χαρούμενη κάθε φορά που το ακούω. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία όταν το παίξαμε στην περιοδεία μας και βλέποντας τον κόσμο να το ακούει για πρώτη φορά, σε πραγματικό χρόνο».

Οι Spiritbox θα έρθουν στην Ευρώπη τον Μάιο και τον Ιούνιο για headline εμφανίσεις και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν το νέο single σημαίνει ότι μέσα στη χρονιά μπορεί να έχουμε και καινούργια δουλειά.

Ακούστε το The Void στο βίντεο που ακολουθεί: 


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Απρόσμενο εμπόδιο για τους Metallica που χάνουν την κορυφή στο Billboard

Ο Grandson έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: