Έπεσε μέσα σε τρύπα στη σκηνή ο Post Malone
Music

Έπεσε μέσα σε τρύπα στη σκηνή ο Post Malone

Για περίπου 15 λεπτά διέκοψε την εμφάνιση του το βράδυ του Σαββάτου ο Post Malone, μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια του Circles και ενώ περπατούσε στη ράμπα, πάτησε σε ένα σημείο που είχε μείνει ακάλυπτο και το δεξί του πόδι βυθίστηκε στη σκηνή.

Τo ιατρικό προσωπικό έτρεξε αμέσως προς το μέρος του για τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα o τραγουδιστής συνέχισε τη συναυλία, μειώνοντας όμως το set του από τα 22 στα 17 τραγούδια. Με βίντεο που δημοσίευσε στα social media λίγες ώρες αργότερα, ο Post Malone εξήγησε ότι από το σημείο της πτώσης του ανεβαίνει η ακουστική κιθάρα σε κάθε συναυλία του, αλλά αυτή τη φορά έμεινε ακάλυπτη.

Τόνισε πάντως ότι στο νοσοκομείο του είπαν ότι όλα είναι καλά, έτσι η συναυλία του το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε κανονικά.  H περιοδεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του Twelve Carat Toothache που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού. 


Ένα ιστορικό κομμάτι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στο Rings of Power

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ