Ελεύθερη Ώρα για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ: «Μας Έκαψαν Σατανάδες»
Music

Ελεύθερη Ώρα για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ: «Μας Έκαψαν Σατανάδες»

Οι γραφικότητες γύρω από τη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται και το πρωί της Πέμπτης τη σκυτάλη πήρε το βαρύ πυροβολικό. Η Ελεύθερη Ώρα. To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, συνδέει τη φωτιά της Πεντέλης με το live του Σαββάτου με κεντρικό τίτλο «Μας Έκαψαν Σατανάδες».

Μάλιστα κάνει και μία απόπειρα μαθηματικών, αφού μας λέει ότι και το 2018 όταν είχε γίνει η συναυλία τους στο Terravibe η φωτιά στο Μάτι είχε ξεσπάσει τρεις μέρες μετά, όπως και τώρα.

«Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο Θηρίο 666» γράφει η εφημερίδα, αλλά μάλλον κάποιος πρέπει να τους πει, ότι η μοναδική επίκληση που έγινε στο συγκεκριμένο τραγούδι ήταν από τον Bruce Dickinson προς τον «Greek C*unt» που άναψε το καπνογόνο. Λεπτομέρειες.

«50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελα τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του θεού στην Αττική γη» γράφει στο τέλος η εφημερίδα, που υπολόγισε και τους θεατές που είδαν τους Iron Maiden  το ΟΑΚΑ, αλλά δεν παίρνει θέση για το θέμα με το Standing A και το Standing B.


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ