Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τους Slipknot!
Music

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τους Slipknot!

Αν είστε από αυτούς που περιμένετε τη μέρα της συναυλίας για να πάρετε εισιτήρια, προσέξτε μην την πατήσετε στην περίπτωση των Slipknot.  Στη δωδέκατη και τελευταία ημέρα του Release Athens η Πλατεία Νερού, αναμένεται να «βουλιάξει» από το κοινό που περιμένει πως και πως το συγκρότημα από τα μέρη μας μετά από 11 χρόνια.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές το μεσημέρι της Δευτέρας, τα εισιτήρια είναι πλέον περιορισμένα και το ενδεχόμενο του sold out είναι πολύ πιθανό.

Προμηθεύσου το εισιτήριο σου εγκαίρως, διαλέγοντας την προσφορά διημέρου που σου ταιριάζει για τις τελευταίες τρεις μέρες του Release Athens 2022. releaseathens.gr/prosfores/

Μαζί με τους Slipknot εκτός από τους Sepultura, θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του σύγχρονου metal, οι Jinjer και το νέο αίμα της σκηνής, οι Vended. Το line up συμπληρώνουν ιδανικά οι Maplerun και οι Project Renegade.


Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Roger Waters: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από όσο θα είναι ποτέ ο Weeknd και ο Drake»

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ