Avenged Sevenfold και δύο... πρωτάρηδες οι headliners του Download Festival
Music

Avenged Sevenfold και δύο… πρωτάρηδες οι headliners του Download Festival

Ένα μεγάλο μέρος του line up για το 2024, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης το Download Festival και είναι σίγουρο ότι τα ονόματα των headliners θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις. Και αυτό για δίπλα στους Avenged Sevenfold που ήταν headliners άλλες δύο φορές (το 2014 και το 2018), βλέπουμε τους Queens of the Stone Age και τους Fall out Boy. Ονόματα με τεράστια πορεία την τελευταία εικοσαετία, αλλά σίγουρα πολύ μακριά από το metal.

Οι δύο μπάντες έχουν παίξει στο φεστιβάλ από μία φορά, το 2013 και το 2014, αλλά σε πιο χαμηλές θέσεις και αυτή είναι η πρώτη τους φορά στην κορυφαία θέση του billing. Το απόλυτα επιτυχημένο πείραμα με τους Bring me the Horizon πέρυσι φαίνεται ότι οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να ρισκάρουν ακόμα περισσότερο, έτσι στην ουσία έχουμε μεγάλες μπάντες, αλλά καμία τεράστια. Θα χρειαστεί να πάμε 15 χρόνια πίσω, για να βρούμε αντίστοιχη κατάσταση στους headliners, όταν το 2008 δίπλα στους Kiss ήταν οι Offspring και οι Lostprophets.

Το ενδιαφέρον φυσικά πάει και στις μπάντες που τους πλαισιώνουν. Βρίσκουμε λοιπόν στις αμέσως από κάτω θέσεις, τους Pantera, Machine Head, Bad Omens, Offspring, While She Sleeps, Babymetal, Corey Taylor, The Used και πολλούς ακόμα.

Η διοργάνωση του 2024 θα πραγματοποιηθεί φυσικά στο Donnington Park από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου και έχουμε επιστροφή στο τριήμερο φορμάτ, μετά την παρένθεση για το φετινό τετραήμερο και την επετειακή 20η έκδοση του φεστιβάλ.

Εδώ όλες οι μπάντες που ανακοινώθηκαν:


Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ