Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot: «Ήταν μια δημιουργική απόφαση»
Music

Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot: «Ήταν μια δημιουργική απόφαση»

Βόμβα από τους Slipknot το βράδυ της Κυριακής, αφού ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Jay Weinberg από το συγκρότημα. Είναι ξεκάθαρο από τα όσα αναφέρουν ότι πρόκειται για απόλυση και τονίζουν ότι πρόκειται για μία δημιουργική απόφαση με στόχο την εξέλιξη του συγκροτήματος.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jay Weinberg για την αφοσίωση και το πάθος του τα τελευταία δέκα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τον αυθεντικό ήχο, το στυλ ή την ενέργεια του Joey Jordison, αλλά ο Jay τίμησε τα μέρη του Joey και συνέβαλε στα τρία τελευταία άλμπουμ και εμείς, το συγκρότημα και οι θαυμαστές το εκτιμούμε. Αλλά όπως πάντα, οι slipknot σκοπεύουν να εξελιχθούν. Το συγκρότημα αποφάσισε να πάρει μια δημιουργική απόφαση και να χωρίσει τους δρόμους του με τον Jay. Ευχόμαστε στον Jay ό,τι καλύτερο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Jay Weinber έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την μπάντα το βράδυ της Παρασκευής, στο Hell and Heaven Festival στο Μεξικό και προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το θέμα. Ανέλαβε τη θέση του ντράμερ στους Slipknot το 2014, λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνση του Joey Jordison.

Έπαιξε στα τρία άλμπουμ που ακολούθησαν με πιο πρόσφατο το The End, So Far που κυκλοφόρησε το 2022 και ήταν καθολικά αποδεκτός από το κοινό για το παίξιμο του και την προσφορά του παρά το πολύ δύσκολο έργο που είχε αναλάβει.

Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα στους Slipknot τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς απομακρύνσεις μελών δεν τα λες και ιδανικά, αλλά μένει να δούμε τι έχουν το μυαλό τους για τη συνέχεια και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης.

Δείτε πλάνα από την τελευταία εμφάνιση των Slipknot με τον Jay Weinberg στα ντραμς στο βίντεο. 


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: