Δωράκι από το Release Athens σε όσους πήγαν στους Helloween

Roxx |

Μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσοφορά κάνει το Release Athens, σε όσους είχαν εισιτήριο και παρακολούθησαν από κοντά την εμφάνιση των Helloween το Σάββατο που μας πέρασε. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για μία από τις επερχόμενες metal ημέρες της διοργάνωσης με κόστος μόνο 35 ευρώ.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη 2η ημέρα του φεστιβάλ και σας ενημερώνουμε πως, εφόσον το επιθυμείτε, ως κάτοχοι του μονοήμερου εισιτηρίου για τη 17η Ιουνίου (με headliners τους Helloween), έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία εκ των τριών επερχόμενων metal ημερών του Release Athens 2023, αγοράζοντας το εισιτήριό σας στην τιμή των 35 ευρώ.

H συγκεκριμένη ειδική προσφορά ισχύει για μέχρι 2 εισιτήρια γενικής εισόδου και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην 26η Ιουνίου (με Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, O.Y.D.), την 27η Ιουνίου (με Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder) ή την 28η Ιουνίου (με Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within).

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή και αρκούν λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά των εισιτηρίων σας, με την ειδική αυτή έκπτωση.

Πιο συγκεκριμένα:

Επισκέπτεστε έναν εκ των παρακάτω συνδέσμων, με βάση την ημέρα που σας ενδιαφέρει:

https://www.viva.gr/tickets/music/tagfest/release-athens-2023/disturbed/

https://www.viva.gr/tickets/music/tagfest/release-athens-2023/parkway-drive/

https://www.viva.gr/tickets/music/festival/release-athens-2023/amon-amarth-kreator/

Πατάτε το κουμπί ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και σας εμφανίζεται το πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code». Εκεί, εισάγετε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας για τις 17/6 (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια ανοίγει η έκπτωση.

Επιλέγετε τον αριθμό εισιτηρίων (1 έως 2) που επιθυμείτε. Επαναλαμβάνουμε πως κάθε barcode αντιστοιχεί σε έως και 2 εκπτωτικά εισιτήρια.

Καταχωρείτε τα στοιχεία σας, αποδεχόμενοι τους όρους αγοράς εισιτηρίων.

Πατήστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ και προχωρήστε στην πληρωμή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε barcode μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά, οπότε πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον αριθμό εκπτωτικών εισιτηρίων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο – όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Τα εισιτήρια θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά την ολοκληρωση των παραπάνω βημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες ημέρες θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Disturbed & more

Parkway Drive & more

Amon, Amarth, Kreator & more


Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Walking Dead: Η πρώτη σκηνή από τη σειρά του Daryl τον φέρνει στη μέση του ωκεανού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ