Οι διοργανωτές σταμάτησαν φεστιβάλ στη Μαλαισία λόγω φιλιού του τραγουδιστή των 1975 στον κιθαρίστα
Music

Οι διοργανωτές σταμάτησαν φεστιβάλ στη Μαλαισία λόγω φιλιού του τραγουδιστή των 1975 στον κιθαρίστα

Οι διοργανωτές ακύρωσαν το τελευταίο διήμερο του φεστιβάλ Good Vibes της Μαλαισίας, αφού ο Matty Healy των 1975 φίλησε τον κιθαρίστα Ross MacDonald στη σκηνή την Παρασκευή, αψηφώντας την απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα.

Ο Healy κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι, μίλησε στο κοινό και καταφέρθηκε εναντίον της νομοθεσίας στη χώρα, λίγο πριν παίξουν το έκτο τραγούδι του σετ τους. Στη συνέχεια φίλησε για αρκετά δευτερόλεπτα τον κιθαρίστα και αμέσως μετά το έβδομο τραγούδι, ενημέρωσε το κοινό ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα.

Στο συγκρότημα δεν επιτρέπεται να παίξει ξανά στη Μαλαισία, ενώ στο επόμενο διήμερο του φεστιβάλ που ακυρώθηκε headliners ήταν ο Kid Laroi και οι Strokes.

«Λυπούμαστε βαθύτατα που ανακοινώνουμε ότι το υπόλοιπο πρόγραμμα για το Good Vibes Festival 2023 ακυρώθηκε μετά την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά και τα σχόλια του Βρετανού καλλιτέχνη Matty Healy από το συγκρότημα 1975», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών. «Η απόφαση τηρεί την οδηγία άμεσης ακύρωσης που εκδόθηκε από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Ψηφιακής. Το Υπουργείο έχει υπογραμμίσει την αταλάντευτη στάση του έναντι οποιωνδήποτε μερών αμφισβητούν, γελοιοποιούν ή παραβαίνουν τους νόμους της Μαλαισίας».


Μαζικές ανακοινώσεις για το Walking Dead

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Και τίποτα άλλο να μη βλέπαμε φέτος οι Prodigy στο Release Athens ήταν αρκετοί

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ