Και τίποτα άλλο να μη βλέπαμε φέτος οι Prodigy στο Release Athens ήταν αρκετοί
Music

Και τίποτα άλλο να μη βλέπαμε φέτος οι Prodigy στο Release Athens ήταν αρκετοί

Το βράδυ της Παρασκευής πρέπει να ήταν το πιο ζεστό από τις συναυλιακές ημέρες του καλοκαιριού. Ακόμα και μετά τις 10-11, ο καύσωνας επέμενε, αλλά αυτό δεν απέτρεψε σε καμία περίπτωση το κοινό που είχε πλημμυρίσει για ακόμα μία φορά την Πλατεία Νερού. Ήταν η μέρα που θα βλέπαμε ξανά τους Prodigy στη χώρα μας μετά από οκτώ χρόνια, ενώ για κάποιους νεαρότερους σε ηλικία αυτή θα ήταν η πρώτη επαφή με τη μπάντα.

Και τι επαφή ήταν αυτή τελικά! Απίθανη! Όχι, ότι περιμέναμε τίποτα λιγότερο, αλλά να, ο θάνατος του Keith Flint πριν από τέσσερα χρόνια ήταν μια τεράστια απώλεια και είναι λογικό κάποιοι να είχαν τις αμφιβολίες τους.

Αυτό που είδαμε τελικά πάνω στη σκηνή του Release Athens, παρέσυρε τα πάντα. Μια φοβερή και τρομερή εμφάνιση, ένας Maxim να δεσπόζει πλέον ως μοναδικός frontman και ένας Liam να λύνει και να δένει όπως πάντα.

Αυτό που απογειώνει ως συνήθως τους Prodigy, είναι η live μπάντα που τους συνοδεύει και ξεχνάς ότι βλέπεις ένα κατά βάση συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής. Το tribute στον Keith στη διάρκεια του Firestarter με τα λέιζερ, το είχαμε δει σε βίντεο από πέρυσι, αλλά το να ζεις από κοντά αποκτά άλλο βάρος.

Το κοινό δεν σταμάτησε ποτέ να χοροπηδάει, έτσι πλέον μετά και την εμφάνιση της Παρασκευής είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει μέτριο show Prodigy. Υπάρχουν μόνο Prodigy εμπειρίες και σίγουρα αυτή του Release Athens, θα είναι για πολλούς η καλύτερη από τις δεκάδες που είδαμε φέτος το καλοκαίρι. Άντε παιδιά, μην αργήσετε πάλι τόσο.



Μαζικές ανακοινώσεις για το Walking Dead

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ