Μαζικές ανακοινώσεις για το Walking Dead: Διπλή ανανέωση, αποκάλυψη τίτλου και trailer
TV

Μαζικές ανακοινώσεις για το Walking Dead: Διπλή ανανέωση, αποκάλυψη τίτλου και trailer

Μπορεί το Walking Dead να ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο που μας πέρασε, όμως όπως φαίνεται το Walking Dead δεν τελειώνει ποτέ. Βρισκόμαστε ήδη λίγο πριν το φινάλε του Dead City, που εστιάζει στις περιπέτειες του Neagan και της Maggie στο Μανχάταν και όπως έγινε γνωστό στην Comic Con, η σειρά θα επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν!

Δεν είναι όμως η μοναδική που θα επιστρέψει, αφού στο ίδιο πάνελ ανακοινώθηκε, ότι η σειρά του Daryl που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και τον φέρνει στη Γαλλία, έχει ήδη ανανεωθεί και αυτή για δεύτερη σεζόν. Έχουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer στο τέλος.

«Αυτό το επόμενο κεφάλαιο στο σύμπαν του «Walking Dead» συνεχίζει να ευδοκιμεί με μια καταπληκτική εναρκτήρια σεζόν για το «Dead City» και το πολυαναμενόμενο νέο ταξίδι για τον αγαπημένο χαρακτήρα των θαυμαστών Daryl Dixon που έρχεται τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο Dan McDermott, πρόεδρος ψυχαγωγίας και AMC Studios. «Ανυπομονούμε να φέρουμε τους οπαδούς της «Dead City» στο επίκεντρο του Μανχάταν για περισσότερη δράση με τη Maggie και τον Negan. Και πριν από το ντεμπούτο του, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε για δεύτερη σεζόν και τη σειρά του Daryl καθώς φέρνουμε την αποκάλυψη στη Γαλλία, μεταμορφώνοντας την Παναγία των Παρισίων και άλλες εμβληματικές τοποθεσίες σε ένα αποκαλυπτικό τοπίο που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει πριν».

Τα νέα από το σύμπαν του Walking Dead δεν τελειώνουν όμως εδώ. Είχαμε και την αποκάλυψη τίτλου για τη σειρά της Michonne και του Rick που έρχεται το 2024. The Walking Dead: The Ones Who Live. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα μικρό teaser που έχουμε επίσης εδώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η επόμενη διετία είναι γεμάτη για το ευρύτερο σύμπαν, αλλά αν στο τέλος δεν δούμε ξανά μαζί τους χαρακτήρες σε κάποιο άλλο spin off ή επιστροφή της αρχικής σειράς, θα είναι ακόμα μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία, κάτι βέβαια που ήταν βασικό χαρακτηριστικό του Walking Dead στα τελευταία του χρόνια.


Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ