Dave Mustaine: «Ήμουν ξεκάθαρα το alpha male στους Metallica»
Music

Dave Mustaine: «Ήμουν ξεκάθαρα το alpha male στους Metallica»

Άλλη μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Dave Mustaine σε συνέντευξη του με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Megadeth. O δημοσιογράφος του θύμισε ότι στη αυτοβιογραφία του που είχε κυκλοφορήσει το 2010, είχε γράψει ότι ήταν το αφεντικό στους Metallica στη σύντομη παραμονή τους σε αυτούς και το πως αυτό που είπε συνδυάζεται με το γεγονός ότι οι Hetfield και Ulrich είναι και οι δύο alpha males σαν προσωπικότητες.

«Όχι, όχι. Προφανώς είμαι το alpha male ανάμεσα σε εμάς τους τρεις. Γιατί έπρεπε να κάνω τα πάντα όταν ήμουν στην μπάντα; Γιατί μου ζητούσαν να μιλάω με τους διοργανωτές και παίρνω τα μετρητά; Γιατί έπρεπε να είμαι αυτός που θα τσακώνεται; Γιατί έπρεπε να μιλάω ανάμεσα στα τραγούδια;» τόνισε το αφεντικό των Megadeth.

Και μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την ημέρα που ο Mustaine απολύθηκε από τους Metallica, όμως πάντα κάποιος θα βρεθεί να τον ρωτήσει κάτι και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να απαντήσει συνήθως με βιτριολικό τρόπο.

Το νέο άλμπουμ, με τίτλο The Sick, the Dying… and the Dead! κυκλοφόρησε και είναι η πρώτη τους δουλειά μετά το Dystopia του 2016.

To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο House of the Dragon

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ