Dave Mustaine: «Δεν γεννήθηκα για να τραγουδάω»
Music

Dave Mustaine: «Δεν γεννήθηκα για να τραγουδάω»

Το νέο άλμπουμ των Megadeth κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα ανέβηκε μέχρι το νούμερο 3 του Billboard στην Αμερική, ενώ ο Dave Mustaine συνεχίζει μέσα από τις συνεντεύξεις του να μας χαρίζει ωραίες ατάκες.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είπε ότι ήταν το… alpha male στους Metallica, ενώ μιλώντας στο Sweetwater έδειξε ότι ξέρει ποιο είναι το δυνατό του σημείο καλλιτεχνικά και ποιο δεν είναι!

«Μου αρέσει να προσεγγίζω τις συνθέσεις όσο πιο οργανικά γίνεται για να ξέρω ακριβώς ποια είναι η μελωδία. Έτσι είναι πιο εύκολο για μένα να τραγουδήσω πάνω σε αυτήν γιατί δεν γεννήθηκα για να τραγουδάω. Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να παίζω κιθάρα και όχι για να τραγουδάω και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θα συμφωνήσουν μαζί μου» τόνισε το αφεντικό των Megadeth.

Μετά την απομάκρυνση του Dave Ellefson για το γνωστό θέμα, το μπάσο στο νέο άλμπουμ των Megadeth ηχογράφησε ο Steve Di Georgio. Ως μέλος της μπάντας όμως από εδώ και πέρα επέστεψε ο James LoΜenzo, που είχε θητεύσει ξανά δίπλα στον Dave Mustaine την περίοδο 2006-2010 και μαζί με τους Kiko Loureiro και Dirk Verbeuren συμπληρώνουν το line-up.


Secret Invasion: To πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε!

House of the Dragon: Ο έξαλλος πιτσιρικάς της αρχής

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ