Corey Taylor: Τι θυμίζει το νέο άλμπουμ των Slipknot και το prog-stoner τραγούδι
Music

Corey Taylor: Τι θυμίζει το νέο άλμπουμ των Slipknot και το prog-stoner τραγούδι

Τα ξημερώματα της Τετάρτης μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Slipknot. Το The End, So Far κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια και είδαμε και το βίντεο για το Dying Song.

O Corey Taylor έδωσε μία και μόνο συνέντευξη για το νέο άλμπουμ και αντί να τη δώσει στο Roxx, την έδωσε στο Kerrang. Τι να πει κανείς;

O Corey μιλάει για τα όσα θα πρέπει να περιμένουμε από αυτή τη νέα δουλειά και το άλμπουμ που επέλεξε να φέρει ως παράδειγμα είναι το Vol.3 του 2004.

«To Vol. 3 ήταν το τότε το άλμπουμ που μας άνοιξε περισσότερους ορίζοντες ηχητικά. Επεκτείναμε πολύ τα όρια μας. Μπορέσαμε να πειραματιστούμε με πολλά στυλ και δείξαμε στον κόσμο ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερο βάθος σε αυτό που κάνουμε. Και νιώθω ότι αυτό κάνει και το νέο άλμπουμ. Είναι ας πούμε μία επέκταση του We Are Not Your Kind, τα τραγούδια είναι καλύτερα και πιο καλά δομημένα. Μπορέσαμε να το πάμε ακόμα πιο μακριά και μετά από 23 χρόνια που το κάνουμε αυτό επαγγελματικά το να μπορούμε να πούμε ότι καλύπτουμε νέο έδαφος και υπάρχουν ακόμα κι άλλα πράγματα να κάνουμε είναι πολύ cool».

Μέχρι στιγμής μέσα από το έβδομο άλμπουμ της μπάντας έχουμε ακούσει το Chapeltown Rag και το νέο single, αλλά στο Kerrang έχουν ακούσει και μίλησαν με το Corey για το Adderall που αποτελεί το πρώτο κομμάτι και το Yen που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του frontman της μπάντας.

Ακολουθεί το απόσπασμα του δημοσιεύματος για τα δύο τραγούδια:

«Ο Corey Taylor συγκρίνει το Adderall με τα Prelude και Circle από το Vol. 3 αλλά με μία πιο μοντέρνα προσέγγιση και μία θεσπέσια εξέλιξη αλλά υπάρχει κάτι πολύ άβολο σε αυτά τα πέντε λεπτά και 40 δευτερόλεπτα που τον κάνει να ανατριχιάζει. Το Yen βρίσκει τους Slipknot να βγάζουν τον Tom Waits που κρύβουν μέσα τους με μία προσέγγιση που θυμίζει Type o Negative»

Τέλος o Corey περιγράφει ένα τραγούδι χωρίς να μας λέει ποιο αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που λέει:

«Υπάρχει ένα τραγούδι, το blues-τραγούδι όπως το λέει ο Jay- που είναι λίγο prog, λίγο stoner rock και είναι σίγουρα ένα tribute σε μία από τις αγαπημένες μου μπάντες αλλά δεν θα πω σε ποια. Το να το ηχογραφήσουμε μας επέτρεψε να πάρουμε μία ανάσα και να σταματήσουμε να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας για το αν θα αρέσει στο κόσμο. Είπε απλά ότι είναι πολύ καλό».

Οι Slipknot έρχονται στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια για το Release Athens και δεν έχετε πάρει εισιτήριο για τη Συναυλία του Σαββάτου με το ζόρι προλαβαίνετε. Λεπτομέρειες εδώ.


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ