O Clown μιλάει για πρώτη φορά για τον Jay Weinberg και τονίζει ότι τον έδιωξαν
Music

O Clown μιλάει για πρώτη φορά για τον Jay Weinberg και τονίζει ότι τον έδιωξαν

H πρώτη δημόσια τοποθέτηση μέλους των Slipknot, για την απομάκρυνση του Jay Weinberg από την μπάντα, ήρθε με μία συνέντευξη του Clown στο NME. Σε αυτήν ρωτήθηκε για τις αλλαγές στη μπάντα γενικότερα, αφού είχαμε και την αποχώρηση του Craig Jones πριν από λίγους μήνες.

Η πρώτη του δήλωση ήταν εντελώς γενική: «Είμαστε εντελώς σε λειτουργία αναπόλησης και ο προβληματισμός μπορεί να προκαλέσει δάκρυα. Ο προβληματισμός μπορεί να φέρει χαμόγελα. Η αναπόληση μπορεί να φέρει ενέργεια. Τώρα, βρισκόμαστε σε ένα μέρος που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν 25 χρόνια μετά. Στεκόμαστε πολύ δυνατοί και είμαστε καλύτεροι ως άνθρωποι. Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε πραγματικά, πολύ χαρούμενοι για αυτό που δημιουργούμε σε σημείο που φοβόμαστε λίγο. Αυτός ο φόβος είναι αυτό για το οποίο ζούμε και αυτό κάναμε πάντα. Γι’ αυτό είμαστε ακόμα εδώ» είπε αρχικά. 

«Έχουμε απομακρυνθεί από πράγματα που δεν ανήκουν και συνεχώς απομακρυνόμαστε από ό,τι μας εμποδίζει. Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Δεν υπάρχει θυμός ή μίσος. Κανείς δεν έχει άδικο. Κανείς δεν είναι τρελός, απλώς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε. Εάν είστε λάτρης των Slipknot, τότε ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Το μέλλον είναι πολύ συναρπαστικό. Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορούμε να κάνουμε – ως συνήθως».

Και ενώ θα μπορούσε να το αφήσει εδώ, ο Clown φρόντισε να τονίσει ότι ο Jay δεν έφυγε μόνος του και ήταν απόφαση της μπάντας να τον διώξει. Κάτι βέβαια που το ξέραμε , αφού το έλεγε και η ανακοίνωση, αλλά το είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Jay Weinberg.

«Όσον αφορά στον Jay, αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι ο Jay δεν έφυγε μόνος του από το συγκρότημα και αυτό που θέλω να πω είναι ότι προχωράμε. Όπως έγραφε και η ανακοίνωση μας, επιλέγουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός ο χώρος στον οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος χώρος, που τον σκέφτηκαν και τον δημιούργησαν κυρίως τα ορίτζιναλ μέλη».

Είναι η δεύτερη συνέντευξη του Clown μέσα σε λίγες ώρες, μετά από αυτή στο Kerrang, που περιλαμβάνει δήλωση με αναφορά και διαχωρισμό στα πέντε ορίτζιναλ μέλη της μπάντας που έχουν απομείνει. Κάτι που κάνει ξεκάθαρο, ότι πλέον μιλάμε για συγκρότημα με μέλη δύο ταχυτήτων. Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά μοιάζει λίγο με έλλειψη σεβασμού στους υπόλοιπους που μοιάζουν πλέον εντελώς αναλώσιμοι, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και με τη συμπεριφορά προς τον Jay Weinberg που ήταν μέλος του για μία δεκαετία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: