Οι Slipknot θα παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους στην ευρωπαϊκή περιοδεία
Music

Οι Slipknot θα παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους στην ευρωπαϊκή περιοδεία

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι οι Slipknot θα έρθουν στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο του 2024, για μια σειρά εμφανίσεων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους.

Και τώρα πλέον ξέρουμε ότι οι τυχεροί που θα βρεθούν σε αυτές τις συναυλίες θα ακούσουν ολόκληρο το θρυλικό ντεμπούτο των Slipknot ζωντανά, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Το επιβεβαίωσε ο Clown με μία μεγάλη συνέντευξη του στο Kerrang.

Οι συνεντεύξεις του Clown γενικά είναι δύσκολες στο ανάγνωσμα, αφού λέει πάρα πολλά συνήθως χωρίς να λέει απολύτως τίποτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν άνοιξε καν το θέμα της απομάκρυνσης του Jay Weinberg, αλλά προφανώς θα είχε τεθεί βέτο από την αρχή.

«Ποτέ δεν ήμασταν πιο ευτυχισμένοι γιατί απλώς δουλεύουμε τα θέματα μας για πολύ καιρό. Και δεν προσπαθώ να φανώ τρελός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά υπάρχει ακόμα ένα πολύ βαθύ δέσιμο μεταξύ των ορίτζιναλ μελών, και είμαστε πέντε από εμάς. Και είμαστε περήφανοι για αυτό και έχουμε βαθιά πράγματα στα οποία εργαζόμαστε ακόμα για να διορθώσουμε και τα πάμε πολύ καλύτερα. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι» δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην μπάντα αυτή την περίοδο.

Αυτό που κρατάμε επίσης, είναι ότι έχουν αποφασίσει να μην κάνουν τα μεγάλα διαλείμματα που έκαναν στο παρελθόν και το μέλλον είναι γεμάτο από πράγματα που ετοιμάζουν. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Clown εδώ.

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Clown, αυτή τη φορά στο NME, δηλώνει ότι το 2024 σίγουρα θα κυκλοφορήσει το Look Outside Youw Window, το πρότζεκτ που ηχογραφήθηκε το 2008 από τα μισά μέλη της τότε μπάντας και από τότε παραμένει στο «ράφι».

Αυτές είναι οι ημερομηνίες της περιοδείας: 

Dec 05: Amsterdam Ziggo Dome, Netherlands
Dec 06: Dortmund Westfalenhalle, Germany
Dec 08: Stuttgart Schleyerhalle, Germany
Dec 09: Leipzig Quarterback Immobilien Arena, Germany
Dec 11: Zurich Hallenstadion, Switzerland
Dec 12: Paris Accorhotel Arena, France
Dec 14: Leeds First Direct Arena, UK
Dec 15: Glasgow OVO Hydro, UK
Dec 17: Manchester Co-op Live Arena, UK
Dec 18: Birmingham Utilita Arena, UK
Dec 20: London O2 Arena, UK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: