Έρχονται στην Ευρώπη για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους οι Slipknot
Music

Έρχονται στην Ευρώπη για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους οι Slipknot

Το teasing των τελευταίων ημερών, που είχε να κάνει με το ντεμπούτο τους, μετουσιώθηκε σε ανακοίνωση ευρωπαϊκής περιοδείας για τους Slipknot. Το συγκρότημα ανακοίνωσε 11 εμφανίσεις σε έναν χρόνο από τώρα, όλες τους σε κλειστά γήπεδα, γεγονός που όπως καταλαβαίνετε έκανε από την αρχή σχεδόν απίθανη την έλευση τους στην Ελλάδα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα παίξουν ολόκληρο το πρώτο τους άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το 1999, αλλά είναι βέβαιο ότι εκείνα τα τραγούδια θα είναι στο επίκεντρο.

«Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που παίξαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και από τότε επιστρέφουμε συνέχεια. Οι αναμνήσεις που έχω από όλες αυτές τις εποχές άλλαξαν τις ζωές μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα φέρουμε την 25χρονη επετειακή περιοδεία μας στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Να είστε προετοιμασμένοι για μια ενέργεια που δεν έχετε βιώσει ποτέ πριν» δήλωσε σχετικά ο Clown.

Οι Slipknot έχουν ήδη προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αμερική που εντάσσονται στο πλαίσιο των εορτασμών και μέχρι τότε θα έχουμε μάθει και ποιος θα είναι ο νέος τους ντράμερ μετά την απομάκρυνση του Jay Weinberg.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες της περιοδείας: 

Dec 05: Amsterdam Ziggo Dome, Netherlands
Dec 06: Dortmund Westfalenhalle, Germany
Dec 08: Stuttgart Schleyerhalle, Germany
Dec 09: Leipzig Quarterback Immobilien Arena, Germany
Dec 11: Zurich Hallenstadion, Switzerland
Dec 12: Paris Accorhotel Arena, France
Dec 14: Leeds First Direct Arena, UK
Dec 15: Glasgow OVO Hydro, UK
Dec 17: Manchester Co-op Live Arena, UK
Dec 18: Birmingham Utilita Arena, UK
Dec 20: London O2 Arena, UK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: