Με ένα τηλεφώνημα απέλυσαν τον Jay Weinberg οι Slipknot: «Αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού»
Music

Με ένα τηλεφώνημα απέλυσαν τον Jay Weinberg οι Slipknot: «Αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού»

Ο Jay Weinberg τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του από τους Slipknot με μία μακροσκελή δήλωση που μπορεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες, αλλά μας δείχνει τον τρόπο. Που δεν το λες και κομψό μετά από τόσα χρόνια.

Ενώ λοιπόν οι Slipknot έπαιξαν ζωντανά στις 3 Νοεμβρίου στο Μεξικό, η απόλυση του έγινε με ένα τηλεφώνημα το πρωί της 5ης Νοεμβρίου λίγο πριν δημοσιευθεί στα social media της μπάντας η ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Jay

Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να επισκεπτόμουν τον 10χρονο εαυτό μου που είχε ερωτευτεί μία νέα μουσική, ένα συναρπαστικό ήχο και μία κουλτούρα και να του πω τα πάντα για τα τελευταία 10 χρόνια. Ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες, θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ενθουσιαζόταν με την περιπέτεια που του επιφύλασσε το μέλλον.

Ράγισε η καρδιά μου και δεν περίμενα με τίποτα αυτό που άκουσα στο τηλεφώνημα που έλαβα το πρωί της 5ης Νοεμβρίου. Τα νέα του οποίου, οι περισσότεροι μάθατε λίγο μετά. Ωστόσο, έχω κατακλυστεί και πραγματικά ευγνώμων για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που έλαβα από αυτήν την απίστευτη κοινότητα που θεωρώ ότι είναι το δημιουργικό και καλλιτεχνικό μου σπίτι.

Αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού που ονειρευόμουν και δεσμεύτηκα να συνεχίσω. Όμως, παρά τη σύγχυση και τη θλίψη, υπάρχει κάτι που παρέχει παρηγοριά. Για πολλούς από εσάς που διαβάζετε αυτό: πριν από 10 χρόνια, δεν ήμασταν ακόμη γνωστοί. Και τώρα, είμαστε. Για αυτό, είμαι ευγνώμων με τρόπους που δεν θα μπορέσω ποτέ να εκφράσω πλήρως.

Αγαπώ να παίζω ντραμς. Πάντα θα αγαπώ να παίζω ντραμς. Θα έχω πάντα πάθος για τη μουσική, την τέχνη και τη δημιουργική έκφραση. Τίποτα δεν θα το αλλάξει ποτέ αυτό.

Δεν ξέρω πώς και δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ να δημιουργήσω δυνατή, παθιασμένη και εγκάρδια μουσική που θα απολαμβάνουμε ξανά μαζί. Μέχρι τότε να ξέρετε ότι ήταν η χαρά μιας ζωής να περάσουμε τα τελευταία 10 χρόνια μαζί, μοιραζόμενοι την αγάπη μας για αυτήν την ιδιαίτερη γωνιά του κόσμου της μουσικής και της τέχνης.

Αυτό δεν είναι το τέλος και είμαι ενθουσιασμένος να ανακαλύψω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ευχαριστώ.

Ο Jay Weinberg ανέλαβε τη θέση του ντράμερ στους Slipknot το 2014, λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνση του Joey Jordison.

Έπαιξε στα τρία άλμπουμ που ακολούθησαν με πιο πρόσφατο το The End, So Far που κυκλοφόρησε το 2022 και ήταν καθολικά αποδεκτός από το κοινό για το παίξιμο του και την προσφορά του παρά το πολύ δύσκολο έργο που είχε αναλάβει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

Tags: