Χάος με τη σειρά του Daredevil, απολύθηκαν σεναριογράφοι και σκηνοθέτες
Music

Χάος με τη σειρά του Daredevil, απολύθηκαν σεναριογράφοι και σκηνοθέτες

Θυμάστε την καλολαδωμένη μηχανή της Marvel που πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία με αποκορύφωμα φυσικά το Endgame των Avengers; Φυσικά και τη θυμάστε αφού έχουν περάσει μόνο τέσσερα χρόνια από τότε.

Όσο περνάει ο καιρός λοιπόν και με την τέταρτη φάση του MCU να έχει αφήσει μέτριες εντυπώσεις, η κριτική μεγαλώνει και οι λάθος επιλογές διαδέχονται η μία την άλλη με αποκορύφωμα το πρόσφατο Secret Invasion αλλά και την ταινία του Ant-Man.

Φτάνουμε λοιπόν στο Φθινόπωρο του 2023 που υποτίθεται θα έβρισκε τη σειρά του Daredevil σχεδόν έτοιμη, αφού τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Φυσικά η απεργία στο Hollywood έβαλε φρένο στην παραγωγή, έτσι δόθηκε χρόνος στους υπεύθυνους της Marvel να δουν τι έχουν στα χέρια τους μέχρι στιγμής.

Και το αποτέλεσμα δεν τους άρεσε καθόλου, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνση των σεναριογράφων αλλά και των σκηνοθετών που είχαν εμπλακεί μέχρι στιγμής και πλέον έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για νέα πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter, ο Kevin Feige δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τα όσα είδε, αφού η σειρά δεν θύμισε σε τίποτα αυτή που είχαμε δει στο Netflix και έμοιαζε πιο πολύ με δικαστικό δράμα, ενώ ο Charlie Cox δεν έβαζε τη στολή μέχρι το τέταρτο επεισόδιο.

Το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την περίπτωση όμως είναι, ποιος είχε δει και είχε εγκρίνει το σενάριο, αφού ήταν γνωστό εδώ και καιρό με πολλά δημοσιεύματα ότι η σειρά τουλάχιστον στα πρώτης της επεισόδια θα κινηθεί σε τέτοια μονοπάτια. Προφανώς πλέον θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση στην πρεμιέρα της σειράς που θα αποτελείται από 18 επεισόδια, αν και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποιες από τις σκηνές που γυρίστηκαν θα κρατηθούν.


Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ