O Bryan Adams για δύο συναυλίες στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο
Music

O Bryan Adams για δύο συναυλίες στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο

Με ένα ποστάρισμα στη σελίδα του στο Facebook, ο Bryan Adams έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στη χώρα μας, όχι για μία, αλλά για δύο εμφανίσεις. Θα παίξει στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου και δύο ημέρες αργότερα θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Να τονίσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παίξει και στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει επισκεφθεί την Αθήνα άλλες τρεις φορές (1988, 1992, 2019). Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε το πρωί της Τετάρτης όταν θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια.

Με μια καριέρα που ξεπερνάει πλέον τα 40 χρόνια, ο Bryan Adams έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 175 εκατομμύρια άλμπουμ και single παγκοσμίως, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι φυσικά το (Everything I Do) I Do It for You. Κυκλοφόρησε το 1991 και πήγε στο νούμερο ένα για πολλές εβδομάδες σε 19 χώρες, ανάμεσα του και η Ελλάδα.


Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Οι Metallica έβγαλαν δεύτερο βίντεο για το Too Far Gone


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ