Ο Blaze Bayley δεν φοβόταν ποτέ ότι θα επιστρέψει ο Bruce Dickinson στους Iron Maiden
Music

Ο Blaze Bayley δεν φοβόταν ποτέ ότι θα επιστρέψει ο Bruce Dickinson στους Iron Maiden

Μία μεγάλη συνέντευξη για την περίοδο που ήταν τραγουδιστής στους Iron Maiden έδωσε ο Blaze Bayley στο Rolling Stone. Μιλάει για το ξεκίνημα της καριέρας του και πως έφτασε στο σημείο να αντικαταστήσει τον Bruce Dickinson. Τονίζει μάλιστα ότι δεν φοβόταν ότι θα χάσει τη θέση του από μία ενδεχόμενη επιστροφή του Dickinson.

«Δεν είχα ποτέ αυτόν τον φόβο γιατί πίστευα ότι το συγκρότημα χωριζόταν σε διαφορετικές περιόδους.  Ο Clive Burr και ο Paul Di’Anno ήταν μια εποχή. Μετά είναι ο Bruce και ο Nicko. Η δική μου ήταν μία άλλη περίοδος. Και πραγματικά πίστευα ότι ο τρίτος μου δίσκος με τους Maiden μαζί μου θα ήταν το αποκορύφωμα.

Σκέφτηκα, “Έχουμε κάνει αυτούς τους δύο δίσκους. Και τώρα έχω κι αλλες ιδέες και μεγαλύτερη συνθετική εμπειρία. Σκέφτηκα, Όταν θα κυκλοφορήσει αυτό το τρίτο άλμπουμ, αυτό θα πείσει τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές και θα τους φέρει ξανά κοντά μας.  Πίστευα απόλυτα στην καρδιά μου ότι αυτό θα συνέβαινε».

O Blaze Bayley που τραγούδησε σε δύο άλμπουμ των Iron Maiden τη δεκαετία του ’90, θεωρεί ότι υπήρχε πίεση από τη δισκογραφική εταιρεία για μία επανένωση του συγκροτήματος με τον Bruce, κάτι που συνέβη τελικά το 1999. Αφηγείται στο Rolling Stone τον τρόπου που του μίλησαν οι υπόλοιποι για το τέλος της συνεργασίας τους.

«Έκαναν το σωστό. Είχαμε μια συνάντηση με όλους γύρω από το τραπέζι. «Με τον μεγαλύτερο σεβασμό, Είναι μία τεράστια υπόθεση για εμάς. Λυπούμαστε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε”. Είπα, “Επιστρέφει ο Μπρους;” Ακολούθησε αυτή η σιωπή για μια στιγμή. Αυτή η απόφαση είχε ληφθεί πριν από λίγο καιρό. Το αγνοούσα εντελώς. Μου είπαν, “Ναι”.

Είπα, “Εντάξει. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλα. Και δεν θα πω ποτέ μια κακή λέξη για αυτό το συγκρότημα γιατί μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ήμουν απογοητευμένος, προφανώς, αποστομωμένος, γιατί το λάτρεψα. Όσο δύσκολο κι αν ήταν να κρατήσεις τη φωνή σου σε αυτό το επίπεδο, και όλα αυτά, εξακολουθώ να το λατρεύω».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Blaze Bayley με ένα κλικ εδώ.


Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ