Athens Rocks: Το φεστιβάλ επιστρέφει στην Αθήνα το καλοκαίρι
Music

Athens Rocks: Το φεστιβάλ επιστρέφει στην Αθήνα το καλοκαίρι

Άλλη μία συναυλία θα πρέπει να βάλουμε στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, αφού όπως έγινε γνωστό το Athens Rocks θα επιστρέψει. Προς το παρόν δεν έχουμε καμία πληροφορία για την ημερομηνία ή τα ονόματα το μόνο που ξέρουμε ή μάλλον βλέπουμε στην πρόμο εικόνα είναι το πράσινο χρώμα που ξεχωρίζει.

To φεστιβάλ διοργανώνει η High Priority Promotions που τον Ιούλιο φέρνει και τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε ότι το πρώτο Athens Rocks είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019 με τους Slayer στην τελευταία τους περιοδεία στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Για το 2020 είχαν ανακοινωθεί δύο διαφορετικές ημερομηνίες η μία με National και IDLES για το καλοκαίρι και η άλλη με τους Helloween το χειμώνα της ίδιας χρονιάς, όμως τελικά η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια και όπως ήταν λογικό οι δύο αυτές συναυλίες ακυρώθηκαν. Περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Athens rocks


Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Το Netflix δοκιμάζει έξτρα χρέωση για όσους μοιράζονται κωδικούς

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ