Αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά ο Bruce Dickinson
Music

Αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά ο Bruce Dickinson

Στην αποκάλυψη ότι αρραβωνιάστηκε με την Leana Dolci, προχώρησε ο Bruce Dickinson μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της Βοσνίας. Ο τραγουδιστής των Iron Maiden βρισκόταν στη χώρα για να εμφανιστεί στο Concerto For Group And Orchestra. 

Ο Dickinson δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, όμως αποκάλεσε την Dolci αρραβωνιαστικιά του και είπε ότι χαίρεται πολύ που την έχει μαζί του Σαράγεβο για να δει την πόλη για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο 64χρονος Dickinson ετοιμάζεται να παντρευτεί, ενώ η σχέση του με την 49χρονη γυμνάστρια έχει γίνει γνωστή από το 2019. Την ίδια χρονιά είχε δημοσιοποιηθεί ότι βρίσκεται σε διάσταση με την επί 28 χρόνια σύζυγό του, Paddy Bowden, με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά. 

Η Bowden έφυγε από τη ζωή το 2020 μετά από ένα τραγικό ατύχημα και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. «Είναι μια μεγάλη τραγωδία που φαίνεται ότι ήταν ένα τραγικό ατύχημα.  Τα παιδιά μας και εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Από σεβασμό στην Paddy δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο για το θέμα σε αυτή την τρομερά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια μας» ήταν η ανακοίνωση που είχε δημοσιευθεί για το θέμα χωρίς από τότε να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο γάμος, αλλά αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι δεν θα επιτρέπονται τα καπνογόνα.


Αυτό είναι το νέο trailer του Secret Invasion

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Οι Jinjer και οι Triptykon έρχονται στο Release Athens

Το HBO ετοιμάζει σειρά για τη μεγαλύτερη ιστορία των Ταργκάρυεν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ