Arch Enemy και Behemoth είδε ο Lars Ulrich!
Music

Arch Enemy και Behemoth είδε ο Lars Ulrich!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας των Metallica στη Λατινική Αμερική, ο Lars Ulrich επέστρεψε στις ΗΠΑ και το επόμενο βράδυ έδωσε το παρών στη συναυλία των Arch Enemy με τους Behemoth στο UC Theatre της Καλιφόρνια.

O ντράμερ των Metallica βρέθηκε εκεί μαζί με τη σύζυγο του, Alisha Miller που είναι κολλητή φίλη με την Alissa White-Gluz των Arch Enemy. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας πήγαν στα παρασκήνια και έχουμε μπόλικο φωτογραφικό υλικό με Nergal και λοιπούς αλλά και τον Robb Flynn των Machine Head που παρακολούθησε από κοντά τις εμφανίσεις των συγκροτημάτων.

«Όχι μόνο ήταν από τις καλύτερες συναυλίες της περιοδείας αλλά και το καλύτερο… παρεάκι της χρονιάς. Lars Ulrich, ευχαριστώ για τη ενέργεια και τις ουσιαστικές συζητήσεις» έγραψε στο Instragram o Nergal των Behemoth. «Επική συνάντηση heavy metal (και punk) μυαλών χθες το βράδυ. Μιλήσαμε για heavy metal και κάναμε debate για Judas Priest και Iron Maiden» σχολίασε από την πλευρά του o Robb Flynn.

Lars Ulrich Lars Ulrich Lars Ulrich


Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ