Απρόσμενη heavy επιστροφή για τους Bring me the Horizon
Music

Απρόσμενη heavy επιστροφή για τους Bring me the Horizon

Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Bring me the Horizon, όχι μόνο από άλμπουμ σε άλμπουμ αλλά και από single σε single. Έτσι λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του Lost που κινήθηκε σε pop-punk μονοπάτια, το συγκρότημα κυκλοφόρησε ξαφνικά αργά το βράδυ της Πέμπτης ένα ακόμα νέο τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι Amen και συμμετέχουν οι Lil Uzi Vert και ο τραγουδιστής των Galssjaw, Daryl Palumbo. Και είναι μία από τις heavy στιγμές τους την τελευταία δεκαετία και σίγουρα ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς που θα εκτιμήσουν οι περισσότεροι οπαδοί τους.

Οι Bring me the Horizon θα παίξουν για το επόμενο εικοσαήμερο στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα τη headline εμφάνιση τους στο Download Festival την επόμενη εβδομάδα. Πάντως ακόμα δεν έχουμε ανακοίνωση για την κυκλοφορία του δεύτερου Post Human EP, παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη τέσσερα single σε δύο χρόνια.


Αυτά τα τραγούδια θα παίξουν οι Guns N’ Roses στην Ελλάδα

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ