Η αποθέωση από 15.000 θεατές σε Pet Shop Boys και Thievery Corporation
Music

Η αποθέωση από 15.000 θεατές σε Pet Shop Boys και Thievery Corporation

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, παρακολουθήσαμε ένα από τα κορυφαία live που έχει φιλοξενήσει ποτέ το Release Athens ενώ η Πλατεία Νερού πλημμύρισε από κόσμο σε αυτή την υπέροχη βραδιά.

Η αρχή έγινε από νωρίς, με το υπέροχο σχήμα των Bobya Cottisha και το one man show του Mazoha που μας οδήγησαν με ιδανικό τρόπο μέχρι την εμφάνιση του Κ. Βήτα. Το σετ του Κωνσταντίνου περιείχε κομμάτια απ’όλη του την καριέρα, απ’το “Κλεμμένο Ποδήλατο” των Στέρεο Νόβα και το “Όλα πριν γίνουν”, μέχρι το πάντα ξεσηκωτικό “Κύμα” και το “Όλο αυτό που ποτέ”, σε μια εμφάνιση που θύμισε σε όλους πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι για την εγχώρια electronica.

Η συνέχεια ανήκε στους Thievery Corporation και την θριαμβευτική τους επιστροφή στο φεστιβάλ μετά την αξέχαστη παρουσία τους το 2018. Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς με το “Amerimacka” και μέχρι το πανηγυρικό φινάλε του “Warning Shots”, η σπουδαία μπάντα γέμισε την Πλατεία Νερού με τον πολυσυλλεκτικό της ήχο που περιείχε ίσες δόσεις από dub/reggae, downtempo και φυσικά hip hop.

Στις 23:00 ακριβώς τα φώτα έσβησαν για να εμφανιστεί μπροστά μας το εντυπωσιακό σκηνικό των Pet Shop Boys υπό τους ήχους του “Suburbia”. Όσα ακολούθησαν είναι μάλλον απερίγραπτα. Η θεατρική extravaganza του ντουέτου είναι ένα μοναδικό θέαμα και όταν από πίσω έχεις μερικά απ’τα σπουδαιότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, τότε τα πολλά λόγια περιττεύουν.

Μια βαθιά υπόκλιση λοιπόν στον Neil Tennant και τον Chris Lowe και θερμές ευχαριστίες σε όλους και όλες εσάς γι’αυτήν την υπέροχη εμπειρία.

      

           

Pet Shop Boys
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys Pet Shop Boys

         




Pet Shop Boys  Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys


Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ