Απόπειρα αυτοκτονίας από μέλος των Anathema
Music

Απόπειρα αυτοκτονίας από μέλος των Anathema

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό μοιράστηκε με το κοινό η επίσημη σελίδα των Anathema στο Facebook. Όπως αναφέρει, ένα μέλος της μπάντας που πλέον είναι ανενεργή, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όμως επέζησε και φαίνεται ότι είναι σε καλύτερο δρόμο πλέον.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν αναφέρουν το πλήρες όνομα του. Λένε μόνο ο Dan. Δεν θα υποθέσουμε απολύτως τίποτα εμείς, αν και οι μοναδικοί Daniel που υπήρχαν στους Anathema ήταν φυσικά ο Cavanagh και ο Cardoso, όμως ο δεύτερος έχει πρόσφατες δημοσιεύσεις στο Instagram με τη γυναίκα του και τον νεογέννητο γιο τους.

Όπως γράφει η δημοσίευση, ο Dan, υποφέρει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και η ψυχική του υγεία υπέστη σοβαρό πλήγμα τα τελευταία χρόνια και ειδικά στην περίοδο της πανδημίας. Αυτή την εποχή δέχεται βοήθεια και προσπαθεί να σταθεροποιήσει τη ζωή του.

Οι Anathema ανακοίνωσαν τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι σταματάνε κάθε δραστηριότητα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία. Ο Daniel Cavanagh έφτιαξε τους Weather Systems και ετοιμάζει εδώ και καιρό ένα άλμπουμ με χρηματοδότηση από το κοινό. Η σελίδα των Anathema στο Facebook λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα προωθητικά για αυτό το πρότζεκτ και η ανακοίνωση που ακολουθεί υπογράφεται από «Weather Systems band and management».


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: