Απίθανο circle-pit στη συναυλία των Malevolence
Music

Απίθανο circle-pit στη συναυλία των Malevolence

To βράδυ της Κυριακής, οι Trivium, επέστρεψαν στο Λονδίνο μετά από πέντε χρόνια για μία headline εμφάνιση και support από τους Heaven Shall Burn και Malevolance. Και ήταν κατά τη διάρκεια της opening εμφάνισης των Malevolence, η στιγμή που από νωρίς απογείωσε το Eventim Apolo, αφού δημιουργήθηκε ένα τρομερό circle pit.

Η ανταπόκριση στην εμφάνιση των Άγγλων πιο πολύ θύμισε headliner παρά support σχήμα, δείχνοντας ότι έχουν ανέβει πλέον επίπεδο. Οι Malevolence δημιουργήθηκαν το 2010 και έχουν τρία στούντιο άλμπουμ, με πρώτο το Reign Of Suffering του 2013, ακολούθησε το Self Supremacy του 2017, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά τους το Malicious Intent κυκλοφόρησε πέρυσι. 

Οι Trivium αν και είχαν στις αποσκευές τους όχι ένα αλλά δύο άλμπουμ, επέλεξαν να παρουσιάσουν ένα best-of setlist με το Ascendancy να έχει τα περισσότερα τραγούδια (4).

To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο…

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ