Απάντηση Eλεύθερης Ώρας στο κράξιμο για τους Iron Maiden: «Κολυμπούν στον ηθικό ελευθεριακό βούρκο»
Music

Απάντηση Eλεύθερης Ώρας στο κράξιμο για τους Iron Maiden: «Κολυμπούν στον ηθικό ελευθεριακό βούρκο»

Από το πρωί της Πέμπτης έχει συζητηθεί πολύ το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας που συνδέει τη φωτιά στην Πεντέλη με τη συναυλία των Iron Maiden.

H εφημερίδα που ανακαλύψαμε σήμερα ότι έχει και site, απάντησε στα σχόλια με ένα μακροσκελές κείμενο που ξεκινάει με τους στίχους του Number of the Beast μεταφρασμένους στα ελληνικά.

«Δεν τους λες και χριστιανικούς» είναι το πρώτο τους σχόλιο και σκεφτόμαστε ότι βαθιά μέσα τους κρύβουν έναν μικρό stand up comedian.

«Eίναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος (Iron Maiden) στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς. Τους ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν να δημοσιοποιήσουμε την άποψή μας και να στείλουμε το μήνυμά μας παντού.

Είναι βέβαια γνωστή τοις πάσι η οπτική της εφημερίδας μας και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Κύριο κάτοπτρό μας είναι η ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό ενοχλεί όλους όσοι κολυμπούν συνειδητά – και θέλουν να το κάνουν ανενόχλητοι – στον ηθικό ελευθεριακό βούρκο της σήμερον, χωρίς υπομνήσεις περί καλού και κακού που διαταράσσουν το ασίγαστο κυνήγι του κέρδους και των ηδονών» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο στη συνέχεια κάνουν άλμα στο Book of Souls και μεταφράζουν το If eternity Should fail, αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Τέλος, λένε ότι δεν πρέπει να χαριστεί η ροκ μουσική με την οποία πολλοί μεγάλωσαν, στους κάθε λογής επικίνδυνους, που χρησιμοποιούν την αγάπη των νέων για τη μουσική, για να περάσουν τα πολύ σκοτεινά τους μηνύματα.

Και επειδή η δεοντολογία πάνω από όλα αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο , κάντε κλικ εδώ.


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ