Η αντίστροφη μέτρηση για τους Avenged Sevenfold επιτέλους τελειώνει την Τρίτη
Music

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Avenged Sevenfold επιτέλους τελειώνει την Τρίτη

Οι Avenged Sevenfold κατάφεραν να ξεπεράσουν τους Metallica στο χρονικό κενό ανάμεσα στις δουλειές τους, όμως η αναμονή τελειώνει σύντομα. Η μπάντα έχει ξεκινήσει ήδη το teasing με έναν περίπλοκο τρόπο, που ξεκίνησε με ένα fake χακάρισμα στους λογαριασμούς τους στα social media πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Από εκείνο το σημείο και μετά είχαμε ένα περίπλοκο παζλ μέσα στο discord, με ψεύτικα site και nft που οδήγησαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στην αποκάλυψε ότι το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου και θα έχει τίτλο Life is But a Dream. Αυτές οι δύο πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα, αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

Και πότε θα έχουμε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση; Το απόγευμα της Τρίτης στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Τότε ολοκληρώνεται η αντίστροφη μέτρηση στο unilisted βίντεο που υπάρχει στην επίσημη σελίδα τους στο youtbe και περιλαμβάνει πολλά εικαστικά που λογικά αποτελούν μέρος του artwork. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη γεύση από το πρώτο άλμπουμ των Avenged Sevenfold μετά από επτά χρόνια θα έχει τίτλο Nobody. Ραντεβού το απόγευμα της Τρίτης με τις ανακοινώσεις.

https://youtu.be/oInRi7dGhp8


To Everything Everywhere All at Once σάρωσε στα όσκαρ

Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Ξύλο και εκκενώσεις κινηματογράφων σε προβολές του Creed III

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ