Ανατριχίλες: Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Linkin Park με τον Chester Bennington
Music

Ανατριχίλες: Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Linkin Park με τον Chester Bennington

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington και οι Linkin Park με αφορμή και την επέτειο για τα 20 χρόνια του Meteora, φέρνουν στη δημοσιότητα έναν κρυμμένο θησαυρό. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε κατά τη διάρκεια των sessions του εμβληματικού δεύτερου άλμπουμ της μπάντας και μέχρι σήμερα ήταν ακυκλοφόρητο.

Το Lost όπως είναι ο τίτλος του, μπαίνει στην επετειακή κυκλοφορία και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο πολύ λείπει ο Chester και το πως η απώλεια του έριξε βαριά τη  σκιά της στη μπάντα που μπορεί επισήμως να μην διαλύθηκε αλλά παραμένει ανενεργή από το 2017 και μετά την συναυλία στη μνήμη του.

Στις 7 Απριλίου θα κυκλοφορήσει η επετειακή έκδοση του άλμπουμ, που στην deluxe μορφή της θα έχει και άλλα τέσσερα (!) τραγούδια που δεν έχουμε ακούσει και αναμένονται και αυτά με τεράστιο ενδιαφέρον.


Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;

Μήνυση στους Megadeth από τον σχεδιαστή του εξωφύλλου για το νέο τους άλμπουμ

O Roger Waters ηχογράφησε ξανά μόνος του το Dark Side of the Moon

To Release Athens φέρνει στην Ελλάδα την Rosalia!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ