Amon Amarth: Mad Max και wrestling στο νέο τους single
Music

Amon Amarth: Mad Max και wrestling στο νέο τους single

Άλλο ένα single παρουσίασαν οι Amon Amarth χωρίς όμως να ανακοινώσουν λεπτομέρειες για τη νέα τους δουλειά που αναμένεται μέσα στη χρονιά. Ο τίτλος του είναι Get in the Ring με το βίντεο να είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες του Mad Max.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Eric Redbeard, γνωστός ως Eric Rowan από την παρουσία του στο WWE για πολλά χρόνια και φυσικά μπαίνει στο αυτοσχέδιο ρινγκ και ρίχνει πολύ ξύλο. Δεν αποκλείεται πλέον να χρησιμοποιεί αυτό το τραγούδι για τις εισόδους του όπου παλεύει.

To πιο πρόσφατο άλμπουμ των Amon Amarth, με τίτλο Berserker, κυκλοφόρησε πίσω στο 2019, ενώ το φθινόπωρο θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη μαζί με τους Machine Head και τους Halo Effect αλλά δυστυχώς η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Tον Φεβρουάριο που μας πέρασε η μπάντα κυκλοφόρησε άλλο ένα single με τίτλο Put Your Back Into The Oar και στην ανακοίνωση που το συνόδευε έλεγαν ότι βρίσκονται στη Σουηδία και δουλεύουν για το νέο τους άλμπουμ.


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ