Ακούστε όλα τα ακυκλοφόρητα τραγούδια των Linkin Park από το Meteora
Music

Ακούστε όλα τα ακυκλοφόρητα τραγούδια των Linkin Park από το Meteora

Μέρες 2003 θυμίζει η Παρασκευή 7 Απρίλιου του 2023, γιατί ξυπνήσαμε το πρωί με πολλά τραγούδια των Linkin Park, που δεν είχαμε ακούσει ποτέ! Η επετειακή κυκλοφορία του Meteora είναι πλέον διαθέσιμη και εκτός από το άλμπουμ περιλαμβάνει άλλα πέντε CD, με live, demo, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Πέντε συνολικά, από τα οποία είχαμε ακούσει ήδη το Lost και το Fighting Myself, με το πρώτο να γίνεται μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού η ποιότητα σου σε κάνει να αναρωτιέσαι πως έμεινε τελικά εκτός άλμπουμ.

Τα άλλα τρία τραγούδια που έγιναν διαθέσιμα σήμερα, είναι τα More the Victim, Massive και Healing Foot που μπορείτε να τα ακούσετε στα βίντεο που ακολουθούν και σίγουρα μας θυμίζουν άλλες εποχές και φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την εμβληματική φωνή του Chester Bennington που έφυγε από τη ζωή το 2017.


Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ