Άγριο ξύλο μετά από συναυλία του Elton John
Music

Άγριο ξύλο μετά από συναυλία του Elton John

O Elton John πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες τις αποχαιρετιστήριες εμφανίσεις του στην Αμερική και το βράδυ της Κυριακής έπαιξε για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο κατάμεστο Dodger Stadium του Λος Άντζελες, με ένα setlist γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας και ενώ το κοινό αποχωρούσε, ένα άγριο περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ του γηπέδου, με έναν άνδρα να τρώει πολύ ξύλο και να πέφτει αναίσθητος. «Στον Elton John δεν θα άρεσε αυτό» ακούγεται να λέει μία γυναίκα, την ώρα που οι δύο δράστες της επίθεσης αποχωρούν από το χώρο.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη και σε ενημέρωση της τονίζει ότι το περιστατικό αφορούσε μία διαμάχη με τα αυτοκίνητα των εμπλεκομένων, που ακούμπησαν ελαφρά την ώρα της αποχώρησης από το πάρκινγκ. H περιοδεία του Elton John θα συνεχιστεί το 2023 στην Αυστραλία και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι με πολλές εμφανίσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η αυλαία πέφτει στις 8 Ιουλίου στη Σουηδία.


Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Pantera

Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney

Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ