Αυτή η νέα κομματάρα των Slipknot!
Music

Αυτή η νέα κομματάρα των Slipknot!

Πριν από δύο εβδομάδες οι Slipknot κυκλοφόρησαν το δεύτερο single μέσα από το νέο τους  άλμπουμ και ανακοίνωσαν ότι το The End, So Far έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι καινούργιο τουλάχιστον μία-δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Ούτε η μπάντα λογικά το είχε σκοπό, αλλά το βράδυ της Πέμπτης, ανέβηκε στο Apple Music, το Yen, το τέταρτο τραγούδι της νέας τους δουλειάς. Πολύς κόσμος το πήρε το χαμπάρι, το άκουσε και φυσικά το διέδωσε, αλλά τελικά το τραγούδι κατέβηκε αφού είχε γίνει λάθος. Επειδή η ζημιά είχε γίνει πλέον, το συγκρότημα το ανέβασε κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής για να το ακούσουν όλοι.

Θυμίζουμε ότι το Kerrang στη μεγάλη συνέντευξη του Corey Taylor είχε περιγράψει το Yen ως εξής: «Το Yen βρίσκει τους Slipknot να βγάζουν τον Tom Waits που κρύβουν μέσα τους με μία προσέγγιση που θυμίζει Type Negative». Tο Kerrang υπερβάλλει με αυτή την περιγραφή. Το τραγούδι βαδίζει στα βήματα του πρώτου Vermillion και του Killpop, είναι δηλαδή ένα στυλ που έχουμε ακούσει ξανά από τη μπάντα και όσοι έχουν μελετήσει καλά τη δισκογραφία τους δεν εκπλήσσονται από τον ήχο του.


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: