Αυτή είναι η συνεργασία των Maneskin με τον Tom Morello
Music

Αυτή είναι η συνεργασία των Maneskin με τον Tom Morello

To νέο άλμπουμ των Maneskin θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και η συνεργασία που είχαν προαναγγείλει με τον Tom Morello, είναι διαθέσιμη από το πρωί της Παρασκευής. Το τραγούδι έχει τίτλο GOSSIP και κινείται στα γνώριμα μονοπάτια των παραλλαγών του I Wanna Be Your Slave. Και φυσικά το solo του Morellon είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

To τρίτο άλμπουμ των Ιταλών έχει τίτλο RUSH! και είναι το πρώτο από τη νίκη τους στη Eurovision τον Μάιο του 2021. Να τονίσουμε επίσης ότι σε αντίθεση με τις πρώτες δουλειές τους, εδώ η κυρίαρχη γλώσσα είναι τα αγγλικά με δύο εξαιρέσεις από τα 17 τραγούδια.

Οι Maneskin σαρώνουν σε ολόκληρο τον κόσμο και για να βάλουμε σε context την απήχηση τους, να πούμε ότι τα 24 εκατομμύρια μηνιαίων ακροατών που έχουν στο spotify, είναι νούμερα αντίστοιχα με τους Metallica και τους Linkin Park.

Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ