Πέθανε ο σπιτονοικοκύρης του Big Lebowski
Movies

Πέθανε ο σπιτονοικοκύρης του Big Lebowski

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο Jack Kehler, γνωστός από το ρόλο του σπιτονοικοκύρη του Big Lebowski στην ταινία του 1998. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του ηθοποιού που νοσηλευόταν με λευχαιμία.

Ο Kehler εμφανίζεται στην ταινία των αδελφών Κοέν για πολύ λίγο, λέγοντας στον Τζεφ Μπρίτζες ότι βρήκε επιτέλους χώρο για το ρεσιτάλ… χορού και θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει να τον δει. Φεύγοντας και πολύ διστακτικά του θυμίζει ότι ο μήνας κοντεύει… 10 και όταν μπορέσει να του ρίξει το νοίκι κάτω από την πόρτα. Λίγη ώρα μετά βλέπουμε και το περίφημο ρεσιτάλ χορού, την ώρα που ο Γουόλτερ ενημερώνει τον Dude για τα ευρήματα της έρευνας του.

Στο πέρασμα των χρονών είχε εμφανιστεί σε σειρές όπως τα McKenna, Murder One., The Man in the High Castle, I’m with Her και Fresno αλλά και στις ταινίες nvincible, Pineapple Express, Love Liza, Fever Pitch, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, Lethal Weapon 4, Waterworld.


Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Nick Cave σε ηλικία 30 ετών

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ