Πέθανε ο Michael Gambon - O Dumbledore του Harry Potter
Movies

Πέθανε ο Michael Gambon – O Dumbledore του Harry Potter

Έφυγε από τη ζωή ο Sir Michael Gambon, ο βρετανός ηθοποιός,  που ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως διευθυντή του Dumbledore σε έξι από τις ταινίες «Harry Potter». Ήταν 82 ετών.

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια του Sir Michael Gambon», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση. «Αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ο Michael πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του Αν και τον γιο του Φέργκους δίπλα του, μετά από μια κρίση πνευμονίας».

Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1940 και η καριέρα του ξεκίνησε πριν από περίπου 60 χρόνια, στο θέατρο μαζί με τον Sir Laurence Olivier, ως ένα από τα πρώτα μέλη του Βασιλικού Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας.

Ο Sir Michael Gambon αγαπήθηκε πολύ από τις νεότερες γενιές ως Dumbledore στις ταινίες του Χάρι Πότερ, όταν ενσάρκωσε τον ρόλο από την 3η ταινία μέχρι και την τελευταία, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Ρίτσαρντ Χάρις.


Ποιος γουστάρει Kung Fu, Heavy Metal και Χριστιανισμό;

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ