Η οντισιόν του νεαρού συμπρωταγωνιστή της Τζένιφερ Λόρενς χρειάστηκε πολύ θάρρος!
Movies

Η οντισιόν του νεαρού συμπρωταγωνιστή της Τζένιφερ Λόρενς χρειάστηκε πολύ θάρρος!

To No Hard Feelings, είναι η νέα R-Rated κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς που προβάλλεται ήδη και στις ελληνικές αίθουσες. Στα «Μαθήματα Αποπλάνησης» (όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, H Maddie (Λόρενς) θεωρεί ότι βρήκε τη λύση στα οικονομικά της προβλήματα,  όταν ανακαλύπτει μία ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι, υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές.

Ο συμπρωταγωνιστής της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, είναι ο Andrew Feldman, που είχε μηδενική εμπειρία στο Hollywood πριν πάρει το ρόλο, ενώ εκείνη την εποχή ήταν και στην ίδια ηλικία με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο Feldman μίλησε στο Vanity Fair για τη διαδικασία της οντισιόν που πέρασε για την ταινία. Παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε αρχικά την Λόρενς και τη δημιουργική ομάδα, ο νεαρός ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει μία ανάγνωση σεναρίου μαζί με την πρωταγωνίστρια, για να δουν τη χημεία τους.

«Ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανα ήταν μία κοινή ανάγνωση με την Τζένιφερ», είπε ο Feldman. «Οι υποψήφιοι για το ρόλο ήταν πλέον μαζί με εμένα άλλοι δύο. Έπρεπε λοιπόν να κοιτάξω την Τζένιφερ Λόρενς στα μάτια σήμερα και να της πω, «Ας γ@μηθουμε». Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω».

Ωστόσο, ο Feldman είπε ότι προφανώς η ανάγνωση πήγε καλά. Η ίδια η Τζένιφερ Λόρενς τον πήρε τηλέφωνο για να του προσφέρει τον ρόλο.

«Μου είπε, “Άντριου, λυπάμαι πολύ, δεν θα μπορέσεις να επιστρέψεις στο Χάρβαρντ αυτό το εξάμηνο”». Ο νεαρός ήταν ήδη στο Χάρβαρντ για ένα εξάμηνο, έτσι έβαλε τη ζωή του στο κολέγιο σε παύση για να πάει στο Hollywood και να ξεκινήσει τα γυρίσματα.


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ