Το νέο Avatar πέρασε το Infinity War και πάει πλέον «καρφί» για Τιτανικό
Movies

Το νέο Avatar πέρασε το Infinity War και πάει πλέον «καρφί» για Τιτανικό

Άλλο ένα επίτευγμα πρόσθεσε στο… βιογραφικό του το νέο Avatar που έφτασε τα 2,054 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις, πέρασε το Infinity War των Avengers και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών παγκοσμίως.

Το Way of Water θα αφήσει πίσω του μέσα στο Σαββατοκύριακο και το The Force Awakens του Star Wars που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και πλέον είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει και τον Τιτανικό. Για να το καταφέρει αυτό χρειάζεται άλλα 140 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δεν μοιάζει και τόσο μακρινό, αφού η ταινία συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες εκτός Αμερικής από όπου έχει προέλθει και το 70% των εσόδων της.

Με κάτι παραπάνω από 600 εκατομμύρια το νέο Avatar βρίσκεται στη 13η θέση όλων των εποχών στις ΗΠΑ και η πιο πιθανή κατάληξη της στη λίστα είναι η 10η θέση όπου βρίσκεται τώρα το πρώτο Avengers.

Με αυτά και μετά, ο Τζέιμς Κάμερον έχει στο βιογραφικό του τις τρεις από τις πέντε ταινίες του top 5 παγκοσμίως, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζόι Σαλντάνα έχει ρόλους στις τέσσερις από τις έξι πρώτες ταινίες, αφού εκτός από τα Avatar την έχουμε δει και στα Infinity War και Engame.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο Τζέιμς Κάμερον είχε δηλώσει ότι για να υπάρξει κέρδος θα πρέπει να πλησιάσει τα δύο δισεκατομμύρια κάτι που πλέον είναι γεγονός. Έτσι ο Cameron ετοιμάζεται για να προχωρήσει το πλάνο του με τα σίκουελ.

«Πιάνουμε τον στόχο μας, οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό, θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ» είπε ο Κάμερον που περίμενε 13 χρόνια για να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία, αφού ήθελε να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα αποτυπώνει το όραμα του.

«Ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε μια συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Disney σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει για το Avatar 3, το οποίο είναι ήδη έτοιμο – έχουμε ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει ολόκληρη την ταινία, οπότε είμαστε σε εκτεταμένο post-production για να κάνουμε όλη αυτή τη μαγεία με το CGΙ. Το σενάριο για τα Avatar 4 και 5 έχουν ήδη γραφτεί, ενώ έχουμε κάνει μερικά γυρίσματα το νούμερο 4. Ξεκινήσαμε ένα franchise που μπορεί τώρα να διαδραματιστεί σε πολλές ταινίες».


Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

Έβγαλαν τους Pantera από το Rock Am Ring λόγω αντιδράσεων

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: