H Marvel έβγαλε όλες τις ταινίες της από το πρόγραμμα του 2024 εκτός από μία
Movies

H Marvel έβγαλε όλες τις ταινίες της από το πρόγραμμα του 2024 εκτός από μία

Η ολοκλήρωση της απεργίας των ηθοποιών, που κράτησε σχεδόν τέσσερις μήνες, έβαλε τα στούντιο στην άμεση διαδικασία να φτιάξουν ξανά τον σχεδιασμό τους και η Marvel έχει ήδη νέο πρόγραμμα. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν αργά το βράδυ της Πέμπτης, σχεδόν όλες οι ταινίες του MCU φεύγουν από το 2024 και μετακομίζουν στο 2025, εκτός από μία. Είναι το τρίτο Deadpool που είχε φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο των γυρισμάτων πριν την απεργία και πλέον όταν θα ξεκινήσει η δουλειά ξανά στα τέλη Νοεμβρίου, θα απομένουν λίγα πράγματα για να ολοκληρωθεί η ταινία.

Και πάλι όμως θα χρειαστεί αρκετό post-production, έτσι η πρεμιέρα της ταινίας μεταφέρθηκε από τον Μάιο, στις 26 Ιουλίου του 2024. Οι υπόλοιπες αλλαγές που έγιναν στο MCU, είναι η μεταφορά του Captain America: Brave New World στις 14 Φεβρουαρίου του 2025, το Thunderbolts πήγε στον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, ενώ το Blade μεταφέρθηκε ξανά και πλέον το περιμένουμε στις 7 Νοεμβρίου του 2025.

Η Disney ανακοίνωσε επίσης ότι αποσύρει πρότζεκτ από τις 25 Ιουλίου του 2025 και τις 7 Νοεμβρίου 2025. Και οι δύο ημερομηνίες καλύφθηκαν, όπως είπαμε παραπάνω από ταινίες της Marvel, ενώ το στούντιο δεν έκανε γνωστό τι αφορούσαν οι συγκεκριμένες πρεμιέρες, μπορεί δηλαδή να ήταν κάποιο πρότζεκτ της Marvel ή του Star Wars, μπορεί και κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αν εξαιρέσουμε το 2020 που ήταν η πρώτη χρονιά του Covid και δεν είδαμε καμία ταινία του MCU, η Marvel από το 2013 και μετά παρουσίασε τουλάχιστον δύο ταινίες στους κινηματογράφους, ενώ από το 2017 μέχρι και φέτος βλέπαμε τρεις ταινίες.

Η τελευταία φορά που μόνο μία ταινία του MCU έκανε πρεμιέρα μέσα σε μία χρόνια ήταν το 2012 με το πρώτο Avenengers και πιο πριν το 2010 με το δεύτερο Iron Man. Ίσως βέβαια και αυτό να κάνει καλό στο franchise που τα τελευταία τρία χρόνια έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο για τον όγκο όσο και την ποιότητα του περιεχομένου που παρουσιάζει. Ο χρόνος δηλαδή που θα έχουν στα χέρια τους μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για ένα reboot.

Αυτές είναι οι επίσημες ημερομηνίες των ταινιών της Marvel που περιμένουμε τα επόμενα χρόνια

26 Ιουλίου 2024: Deadpool 3
14 Φεβρουαρίου 2025: Captain America: Brave New World 
2 Μαΐου 2025: Fantastic Four
25 Ιουλίου 2025: Thunderbolts 
7 Νοεμβρίου 2025: Blade
1 Μαΐ0υ 2026: Avengers: The Kang Dynasty 
7 Μαΐου 2027: Avengers: Secret Wars


Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του άνδρα από το εξώφυλλο του Led Zeppelin IV

Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: